Qraczek napisał(a):
Sugeruje tylko, ze nie powinienes nikogo dyskryminowac za to ze jest taki a nie inny, dopoki nie robi nikomu innemu krzywdy.
nie dyskryminuje ale to RPG FFS. I jesli pod robienie krzywdy mozna podciagnac psucie klimatu w grze to robia mi krzywde
Cytuj:
Zreszta piszac o "spoconych gejach" tylko podpisujesz sie pod byciem homofobem ...
.. grats ! z Mlodzieza Wszechpolska tez na Parady Rownosci z kijem chodzisz ? Moze warto zaczac ....
zostawie to tobie, RL a RPG to 2 rozne rzeczy 2 rozne swiaty to ze tobie zatarla sie granica to pora isc do psychologa.
Cytuj:
A blond wlosych szwedek nie ma .. to klamstwo .. byla jedna, w Abbie i to wszystko
Szukalem tydzien czasu w polowie Szwecji i nie widzialem ani jednej odpowiadajacej stereotypowi "blond wlosej szwedki"
o rly? no coz to mam 2 perelki w firmie, bo sa naturalnymi blondynkami i sa szwedkami ale mam fart
Cytuj:
Zreszta w grze widzisz tylko nelfy, gnomy itd.
Co Cie obchodza orientacje seksualne tych ludzi skoro i tak ich nigdy w zyciu nie zobaczysz ?
wlasnie nie obchodzi mnie to i nie mam zamiaru tego sie z TAGa dowiadywac. a obchodzi mnie to o tyle ze widze TAG gildii, nie nie wylacze taga bo tag z jakiej jest gildii dana osoba jest dla mnie istotny.