Fabianek napisał(a):
Sathorn napisał(a):
Nie wytrzymam i sie zapytam Fabianek, co zrobisz jak Twoj syn bedzie gejem? Tez napiszesz harassment ticket?
lol nie bedzie gejem
i mysle ze moja rodzine powinienes zostawic w spokoju ja twojej tez nie tykam.
Spoko ... a myslisz ze sklonnosci i preferencje seksualne to kwestia wychowania ? Skad ta pewnosc ze nie bedzie gejem ?
Fabianek napisał(a):
Qraczek napisał(a):
A teraz przeczytaj swoje wczesniejsze posty i powiedz mi , komu z nas dwojga sie roznica zaciera. Czy sugerujesz moze ze w grze bedziesz gejow zwalczal, a w realu to jestes jak najbardziej za ?
dokladnie in RL mi nie przeszkadzaja jesli nie robia zadnych manifestacji etc. ktore utrudniaja zycie innym np. mi jak proboje sie wczasie demonstracji przedostac przez wawe.
I oczywiscie nie pasuje Ci tylko to, ze nie mozesz sie przez Wawe przedostac .... A w grze przeszkadzaja Ci dlatego, ze w IFie laguja ... lol
Fabianek napisał(a):
Qraczek napisał(a):
Oczywiscie .... masz tam tez uczciwych prawnikow pewnie ...
nei wiem nie mam z nimi do czynienia.
Bo takowi nie istnieja
Fabianek napisał(a):
Qraczek napisał(a):
Dobrze .. nawet jesli .. powiedz mi gdzie tu harassment ? Boli Cie to ze ktos pokazuje ze jest gejem ? Kluje to biednego Fabianka w oczki ? Czy moze widzac slowo "gej" widzisz tylko dwoch facetow w lozku i tak bardzo wplywa to na Twoja mloda, niewyksztalcona jeszcze psychike ?
dokladnie to widze i zygac mi sie chce.
Rzygac ... uwazaj jak bedziesz nastepnym raziem Astaxa poprawial. Zreszta rzygaj sobie ile chcesz, Twoja sprawa ... Tak jak ich, ze sa razem w lozku ...
Fabianek napisał(a):
Kitiara napisał(a):
A tak z ciekawosci.. Gildia szwedzkich blond lesbijek rowniez wzbudzalaby taka odraze? Czy to tylko faceci sa dyskryminowani?
hmmm z mojego punktu widzenia jesli by sie nie nazywaly Blond Lesbian power to moga nawet sobie byc zeofilkami
No wybacz, ale lzesz kurwa niesamowicie ... Gotow bylbym sie zalozyc, ze na "Gay Power" zareagowalbys ticketem, a na widok "Blond Lesbian Power" zaczalbys od podbiegniecia do chara i /kiss /flirt /dance .... I glupokowatych komentarzach na guildchacie w stylu "Lol ... there is a guild named Blond Lesbian Power .. .Wow !!!
DDDD"
Fabianek napisał(a):
MacDwain napisał(a):
Masz prawo tolerować jednonogich pedofilów zrzeszających się w klubach kajakarskich, zaś nie masz prawa nietolerować czegokolwiek, bo od razu zostaniesz nazwany "nazistą/antysemitą/homofobem/wszechpolakiem/moherowym beretem/etc"
/signed
Srajned ... To nie o to chodzi, ze nie masz prawa niczego nie tolerowac. Ale nic nie daje Ci prawa oceniania ludzi jako "nienormalnych" , tylko dlatego, ze Ty w Twoim malym mozdzku uwazasz siebie za normalnego.