@qra
zapomnij o crusaiderze, nie stac cie
@Xixi
Tutaj masz moj build:
http://wow.allakhazam.com/profile.html?287224
Tankuje mi sie z nim bardzo dobrze biorac pod uwage moje preferencje, czyli minimum wysilku przy maksimum efektu
Dago z kolei ma zupelnie inny, ukierunkowany na MS, i z tego co widze tankuje mu sie rownie dobrze biorac pod uwage jego preferencje, czyli "ja chce dps!"
Oboje tankowalismy w tej grze wszystko - od hoggera poczynajac, przez outdoory jadac, na Nefie konczac. Ani jemu ani mnie nic sie nie zrywa, healerzy nie placza ze cudow musza dokonywac zeby nas przy zyciu trzymac i ogolnie nikt jakos na nas nie narzeka.
Po prostu nie ma czegos takiego jak "jedyny sluszny build".
Moge jedynie dodac, ze za czasow dzikich problemow z lagami u ludzi z polski nasz GM zostal zmuszony do tego, aby zostawic swojego cennego rogue i zalogowac sie na mojego warra na chroma i Nefa. Chlopaczyna pierwszy raz w zyciu tankowal cokolwiek. I to "cokolwiek" to byl wlasnie Chrom z time lapse, Onyxia i offtank na Nefie. Nie bylo wipe
Za drugim razem kolega Qra, ktory o warriorach pojecia bladego nie ma, tankowal moim warrem Onyxie bo musialam odcedzic makaron na spaghetti. Nie bylo wipe. Tak wiec chyba nie jest taki zly ten moj build, skoro nawet im sie udalo przezyc i nie stracic aggro