Shadhun_ napisał(a):
Hellmaker nic nie wiesz o roznicy jaka jest miedzy proection a fury/arms wariorem. Fury arms warek moze spokojnie byc MT-iem w MC.
w bwl rowniez po pewnym czasie nasz MT zrobil sobie respec nic nikomu nie mowiac. (wydalo sie jak uzyl bloodthirst
Hellmaker napisał(a):
Jassssne ... warriorska dusza obwiniać priesta że jest shadow
Drodzy INTminus
shadow potrafi leczyć tak samo dobrze jak disc/holy - tyle że jest znacznie bardziej mana-kosztowny
obejrzyj talenty z drzewa holy/disc a pozniej sie udzielaj. Bo z tego wynika ze nie znasz swojej klasy a probojesz zganiac na warka.
Hellmaker napisał(a):
P.S. i proszę nie gadaj mi o tym, że nic nie wiem o warriorach ... jako dość "odpowiedzialny" priest wiem o nich chyba więcej niż Ty. Mam Warka 60 lvl na którego wydałem więcej kasy niż Ty kiedykolwiek zobaczysz ( nie real - wirtualnej na jego skille - sam go prowadziłem od lvl 1 - nie był kupiony na eBay), tylko po to żeby znac jego możliwości i ograniczenia. A przede wszystkim po to żeby wiedzieć kiedy i jak leczyć tanka.
O RLY??? lepiej L2P priest & warrior w takim razie.
A jesli ten twoj tank mial green gear (z wyjatkiem takiego craftowego seta co daje bonus do defense) to nie wiem co ty z nim w dm robiles.
tomugeen napisał(a):
Z twojej wypowiedzi poza podniecaniem sie wipami wynika tyle, ze warr tracil agrro przez heala... sprawa jasna - shadow priest bez subtely nie wyrabial sie z healowaniem i bum....
tomu nie dokonca wystarczy ze warek zapomni zalozyc sundera a tobie flash heal critnie (ja zlapalem aggro od chromaggussa po cast'nieciu decursive bo tankowi mysz padla i nie mogl walnac sunderow) ?
Hellmaker napisał(a):
dostaje tylko TROCHE wiecej obrazen ? dobrze wiedziec od "super-skilled priesta"
no jakies 10% wiecej jak nie jest w prot stance. wiesz moj guild m8s easy instancje tankuje w berseker stance co by szlo szybciej i jakos go nie przeagrowywuje. znow sie klania L2P
RoozTer napisał(a):
Nie rozumiesz po polsku
, potrzebujemy fabianka zeby ci wytlumaczyl chyba ;\
lol no wlasnie napisalem wyzej
@Hellmaker please zajrzyj to mojej stopki w ostatniej linijce masz telefon zadzwon to darmowy numer.