Hej wszystkim.

Mam taki wielki problem natury technicznej - dzisiaj akurat po sesji, więc poszedłem kupić sobie SW:G - coś, do czego przymierzałem się już od dawna. Niestety, wróciłem do domu, włożyłem płytkę do napędu dvd - i nic. Podwójny klik na ikonę właściwego napędu - i nadal nic.

Ok, spróbowałem w drugim - tzn., nagrywarce dvd, i wynik podobny. Pojawiało mi się coś typu "F:/ (napęd, w którym była płytka - potem inna literka) nie jest prawidłową aplikacją win32".
Pomyślałem, że może płytka jest uszkodzona, ale na kompie kolegi zaczęło się instalować bez problemu.:/
Płytę kupiłem w Empiku, jest w anglojęzycznej wersji (tzn. - nawet instrukcja....zresztą, nie wiem, czy ktoś przetłumaczył ją na polski - w sensie dystrybutora.:/). Wcześniej odtwarzacze odtwarzały bez problemu płyty tłoczone, więc to chyba nie ich wina, prawda? Oboje z kolegą pracujemy na Win XP prof.
Jakieś sugestie, jak rozwiązać problem? Aha - i format plików to UDF. Win określa to - tzn., w okienku "Mój komputer", przy skrótowym opisie płyty, jako InCDFS.