Czegos nie rozumiem...
Czy powiedzialem (napisalem) ze WSZYSCY GRACZE na OSI to "zasmarkane dzieciaki"?
Huh, kilka osob bierze to chyba zbyt doslownie (ciekawe czemu
)
Napisalem ze poziom trudnosci jest na OSI zenujacy, i to generalnie, SP to nie jest jedyny serwer prawda? Teraz sie pobawie
"no to jak ty masz takie gowniane pojecie o uo i tym co sie dzieje na shardach osi. i tak malo wiesz o graczach z siege to ja nie chce wiedziec co sobie o tym wszystkim mysla inni gracze HEHE"
- heh jasne ze mam gowniane, w koncu tam nie gram. Dobrze ze ty masz takie wspaniale pojecie o wszystkim
"co do twojej troski o rzekoma moderacje - nie ma i nigdy jej nie bedzie bez potrzeby czyli w przypadkach gdy glupi newb zadaje glupie pytania"
- wyobraz sobie 200 postow o glupotach i 200 glupich odpowiedzi na nie - przyjemnego czytania
"lamerstwo? potwierdzacie to za kazdym razem gdy otwieracie geby"
- lubisz lamerow prawda? No bo jak nie, to bys chyba z nimi nie rozmawial... a swoja droga to chyba pojecia mylisz i zbyt uogolniasz (a moze nie...)
"fajne stereotypy tam panuja.. ale spojrz na to z tej strony - wy wiecie o wiele mniej (innymi slowy jestescie palki) o tych zasmarkanych dzieciakach z osi
("
- o zasmarkanych dzieciakach z OSI na pewno wiem mniej niz ty bo na OSI nie gram... Wedlug twego toku rozumowania tez jestes palka bo na pewno wiesz o wiele mniej niz ktos inny. Tedy droga?
No i zakonczenie - pyska nie stule bo nie mam ochoty, nie stane na bacznosc bo cywilowi nie wypada (fajnie sie robilo kadre w chuja swego czasu), kazac mnie aresztowac aresztowac mozecie jedynie w snach...(mozecie jedynie o to prosic
).
NaRrRrRrrrr