Prosze Moderatorow o niekasowanie tego posta, poniewaz uwazam ze niejedna osoba bedzie sie chciala wypowiedziec na ten temat. Jezeli tak nie bedzie, usunac. A i chcialem zaznaczyc ze ten temat poruszany na forum nie byl chyba
.
Z gory mowie ze nie chce nikogo obrazac, a nie podajac konkretnych nickow tego nie robie. Ale denerwuja mnie osoby, ktore przesadzaja z regulaminem itp. itd. Spotkala mnie taka sytuajcja kiedys, ze zapytalem o cos, tworzac nowego posta. Pierwsza odpowiedzia byla chamska wypowiedz (bez szczegolow) jednego ze stalych bywalcow tego forum dotyczacego WoWa. Ludzie wy sie czasami zastanowcie czy warto sie tak wymadrzac bez sensu. Ze macie tam ze dwie zlote gwiazdki pod nickiem to wcale nie znaczy ze mozecie bluzgac innych tekstai: poszukaj na forum, Ja znalazlem w 2 sekundy. Myslalem ze z fotela spadne i rzygne ...
I jestem przekonany ze nie tylko mnie to spotkalo, bo takich ziomkow tu jest sporo, ech nie chce mi sie wiecej pisac bo pozno jest.
Dajcie se czasem luz, ok ?
inna rzecza ( ktora mnie konkretnie denerwuje) jest zjezdzanie z tematu i tak uzywajac opcji wyszukaj w danym temacie znajduje sie chuj wie co i malo juz ma wspolnego z tematem posta