normalnie zaraz wyjde z siebie ze zlosci arrrghhhh
Heh nie moge robic juz dwuch questow
pierwszy to Legacy - utknelem w miejscu jak mam isc do jaskini, kiedy tam dochodze mam pogadac ze straznikiem kiedy z nim gadam to nic sie niedzieje - jupi - powinienem dostac waypointy do inv terminali ale ich niedostaje - alez cudnie.
drugi to ten o clone armour - dostalem questa, odnalazlem pierwszego goscia, pogadalem ze jestem od jabby i ze chce jakies tam bronie. On wyslal mnie do jego kuriera aczkolwiek tamten nie chce ze mna gadac - jupi - hehehe moze dlatego ze juz tyle razy zginol ze sie wycfanil hehehe
oczewiscie spotkalem jakiegos ludka co akurat zaczynal robic ten quest i jemu poszlo wszystko bez problemu nawet bylem z nim w teamie hehehe
gra jestm naprawde fana ale te bugi normalnie wykoncza mnie nerwowo
moze stworze nowego chara na innym serwerku - na jakim ktos gra? to sie dolacze
zwlaszcze ze ten ma 23lvl wiec w sumie zadna strata
--------------------------
Stworzylem sobie BH na Eclipse i nie jest zbugowany hehe przynajmniej zaszedl dalej w Legacy quest niz ten z Infinity. Jak ktos gra na Eclipse to niech da znac na gg 2466209. W kupie razniej jak to sie mowi. Probowalem zagadac na kanale PL ale jakos nikogo niebylo
.
A jak okaze sie ze nikt juz na Eclipse nie gra no to wyprobuje przeniesienie postaci heh jezeli w ogole sie da