oczywiscie sa skille invent itp ...ja bym to porownal troszke do L2 poloczonego z WoWem ... choc nie ma az tak duzej interaktywnosci z otoczeniem ..ale za to grafika i muzyka na mistrowskim poziomie naprawde ...glupie jest to ze wlasnie wszystko jest po koreansku .. a co do questow ...nic nie rozumiem calkowicie dlatego uzywam translatora -
www.babelfish.altavista.com bo na stronce z gry jest gdziesta mopis questow jak ktos chetny do gry to polecam
http://www.onrpg.com/ftopic70370.html&s ... a02bd0139f - to krotki opis rejestracji , najfajnieszje jest to ze kierujesz 3 postaciami na raz ... nie jest to ciezkie ..cos jak taki red alert ;]
pewnie pomyslicie
.. no ale sa specjalne przyciski kontrolne , ze wszystkie postacie atakuja jednoczesnie , < u mnie jeden leczy , 2 atakuje> no a ja sie tylko patrze jak mi exp leci wzwyz ;]<oczywiscie nie trzeba tlumaczyc ze gra jest full 3d , mozna operowac kamera jak sie chce> kolejna porcja screenow - to za czasu jak jeszcze newbie bylem -
no to by bylo na tyle jakbyscie chcieli wiecej - piszcie , rejestracje tez moge opisac jak chcecie ;] to nie problem ;] juz mam doswiadczenie w tzw foregin games .. gralem w japonskie Maple Story ... a pozniej do do wyboru serwa tez pokaze , ktory wybrac .. ;] to na tyle jak jakies pytania prosze pisac tu ;]
edit - aha narazie nic nie wiadomo o becie UE/EU ...jakbym mial was pocieszyc to wystartowala OB japonska ;] ja narazie tez szpilam ja OB ale koreanskiej .. bo na japonskiej nie umiem sie zarejestrowac ;] ...dziwne nie chca KSSN'a , adresu itp..trzeba cos wpisac a nie wiem co
> no ale narazie polecam korenaskie ...a co do braku nagielskiego ... niektore nazwy skilli , broni sa po angielsku ..ale przyzwyczajic sie idzie , ja juz nie narzekam ;]