Venomo napisał(a):
Qraczek napisał(a):
Jesli nowy sprzet mialby niby przygotowac graczy na Naxxmarras to jestem ciekawy jaki bedzie poziom trudnosci tej instancji. Na poziomie MC ? Moze to w ogole takie MC dla casuali.
Cytuj:
Stanowić ma ona strefę raidową dla 40 graczy, dla których przejście jej i pokonanie wszystkich 18 bossów ma być doświadczeniem znacznie bardziej emocjonującym(czyt. trudniejszym) niż wszystkie dotychczasowe strefy 40-osobowe.
mc, bwl, aq < Naxxramas wiec raczej nie mc dla casuali
No , to nie reading comprehension tylko slepota ... chyba troche nie doczytalem
Tylko w takim razie nadal niezrozumiale pozostaje to ze sprzet zdobywany solo lub w 5 osob bedzie mial do tego przygotowywac (nie oszukujmy sie - ze "starych" instancji tylko UBRS, ew. Strat wydaje sie jakims wyzwaniem dla 5-man party). Z drugiej strony dyskusja pozostaje troche akademicka, bo moze bedzie tak, ze z 18 bossow, polowa bedzie np. na poziomie MC, a polowa na poziomie BWL (cytuje - pokonanie WSZYSTKICH bossow ...) ...
Deshroom napisał(a):
Nestor napisał(a):
Czesci do dungeon setu bedzie sie zdobywac w starych instancach
chyba żartujesz wszystko jest znerfowane do poziomu noobfriendly.
strat barona, scholo można robić w 4 osoby (już przed nerfem) - spokojnie wiec w 5 to spacerek.
spodziewam sie natomiast że w tych q bedzie sie sumonować jakieś straszydła
@Qraczek
kompletnie sie nie zgadzam to właśnie w MC chowaja sie nooby (nie mówie wszyscy ale jak 5 osób jest AFK to rajd idzie dalej) a żeby robić start scholo w 4-5 osób trzeba umieć grać i wykazać max zaangażowania
dlatego każdy chodzi do MC a nie każdy zabił w 4 osoby barona
Ja wiem czy MC sie nooby chowaja ? Na BLu sa gildie, ktore sa gdzies miedzy Luckiem i Magmadarem ... Oczywiscie 5-man strat wymaga zgrania , ale nie przesadzajmy .. od pewnego momentu sprzet daje jednak niesamowicie duzo i mozna spore braki skilla nadrobic ...