Nestor napisał(a):
A co to ma do rzeczy?
Poki shadowpriest leczy i feral druid leczy to nijak to nikomu nie wadzi.
Moze masz na mysli ZG czy MC gdzie to spokojnie przejdzie i nikomu nie wadza takie buildy.
Za to powodzenia w BWL, nie majac go na farm statusie, gdzie leczyli by sami shadow priesci/ feral druidzi/ Enhancement Shamani/dps paladyni.
Nestor napisał(a):
Co druid traci nie bedac resto? +10% do heala? 0.5s castu HT, NS, Innervate dla priestow, i malo przydatne talenty typu insect swarm i improved rejuv etc.
hmm jezeli uwazasz ze imp rejuvation jest malo przydatny to nie mamy o czym gadac ( 3/3 talenty daja o 15 % wiekszy heal z tego). Obejrzalem sobie staty z healingu i rejuvenation stanowi ok 40 % mojego ogolnego healingu.
Do tego 50 % krytyka na Regrowtha niejednoktornie ratowalo tanka na Vaelastraszy czy Broodlordzie. Dodaj to tego jeszcze reflection 3/3 czy nieocenione NS. Nie wiem czy leczyles druidem w BWL czy nie, ale niejednokrotnie pijac major mana potiony, jedzac kulki i marechwki z felwoodu oraz demonic runy
brakowalo mi many na leczenie ( a sprzetu slabego nie mam, posiadam full Cenariona)
Nestor napisał(a):
Im wiecej +heal gearu masz, tym bardziej zmniejsza sie roznica miedzy full resto buildem a innymi.
dodaj + healing geal resto fruidowi i roznica pomiedzy nimi pozostanie taka sama
Nestor napisał(a):
Wazne zeby kazda klasa robila to co do niej nalezy, i skupiala sie na grze a nie ogladala hokej na tv obok.
Tylko moze robic o wiele lepiej to co do niej nalezy z odpowiednim buildem. Kazda powazna gildia robiaca BWL wysmiej Cie (feral drooda) i i powie zeby poszedl ze ogladac hokej w tv i wrocil jak bedzie resto
W mojej gildi wszyscy przerobili na buildy PvE w BWL. Efektem tego jest to, iz w przeciagu jednego miesiaca od momentu pierwszego wejscia do BWL zabilismy Chromaggusa, zostal jedynie Nefarian. Chetnie bym se biegal jako feral druid, priesci jako shadow, warriorzy jako arms/fury, ale w raidzie jest 40 osob i jestes czescia tego raidu. Gdyby tylko patrzec na siebie i wlasna wygode, inni by tez tak robili i automatycznie wydajnosc takiego raidu by spadla.
Tez dawnej sadzilem ze feral druidem da sie dobrze leczyc i seplniac swoja role. Po wejsciu do BWL moje oczy sie otworzyly i przekonalem sie na wlasnej skorze ze to nieprawda