Moi drodzy ....
sprawa wygląda tak :
1. jeśli proszę o zmianę terminu ( czy ja czy ktoś inny ) to jeśli się zgadzacie , to nie mówcie potem ,że dziś mamy mało czasu albo coś w tym stylu....
Nastawiłem się na zrobienie wszystkich 3 enmów
2 . to ,że nam dobrze szło to nie znaczy ,że jesteśmy asami ..... pilnować się trzeba zawsze..... ja chodzę SUMMONEREM ... mamy 2 x sub whm więc nie jest to PEŁNY whm ..... była mowa o Reraise na siebie powyżej 2 giego piętra ..... cy to jest taki duży koszt ? 2 x rr na 1 prom ? mamy kasę prawie zawsze z enmów ...więc na kolczyk starczy dla każdego..... z Glizdusiem już rozmawiałem na ten temat .... wie o co mi chodzi ..... Następnym razem jak ktoś zginie bez RR ...od razu robie warp ..... albo myślimy co robić albo to nie ma sensu
3. wstępnie planujemy popróbować z połączeniem się wspólnie przez SKYPE'a w czasie runu ..... większość ma windowera więc do przyszłęgo tygodnia proszę zainstalujcie sobie SKYPE ...zobaczymy co z tego wyjdzie
Jeśli nie da rady ...spróbujemy Team Speaka .....jak będzie fajnie ..Team Speaka można "puścić " w obieg na LSa
ludzie tak grają
Next time ...jak ja nie pójdę ...mamy Gizmosa lub mojego brata ..... za mnie ..... jak ich nie będzie wtedy bierzmy spoza statika ..... to tyle
Wyciągnijcie wnioski z dzisiejszej PORAŻKI ...dla 1 proma i 3 k exp ....wybaczcie ...ale nie będę się zabijał
P.S. >> Ja next week mogę we czwartek ...akurat mam wolne po popołudniówkach <<