jak już temat się odświerzył, to chciałem zzauważyc, (do posta krisa), że gghack nie istnieje - zresztą sami orzeczytajcie
Cytuj:
GGhack
Ten podrozdział stworzyłem ku przestrodze dla mniej doświadczonych użytkowników Internetu myślących, że wystarczy jeden program, który wszystko zrobi automatycznie.
Niestety, a właściwie "stety" włamanie na Gadu-Gadu nie jest łatwe (przynajmniej dla osób, które nawet nie wiedzą co to jest TCP/IP). Program GGhack, pod tą lub inną nazwą nie istnieje. Kiedyś z ciekawości ściągnąłem taki program, który okazał się złośliwym trojanem.
Przerażają mnie dyskusje na różnych forach, gdzie można zobaczyć dziesiątki osób żebrzących o ten program. Żałosne...
Pisząc słowo gghack, mam na myśli nieistniejący, ale przez wiele osób poszukiwany, program służący do włamania się komuś na Gadu-Gadu, wpisując jego numer GG i klikając na "start", czy coś w tym stylu.
Kilka osób już do mnie pisało, że posiada TEN program. Jednak nie jest to TEN program, tylko coś, co wyciąga hasło z pliku config.dat. (patrz: rozdział wcześniej)
Ludzie... zastanówcie się, co by się działo, gdyby taki program istniał i był powszechnie dostępny.
znalazłem to na stronie
http://www.rafal.waw.pl/wynalazki/gadu/, którą znalazłem wpisując w google gghack.