Scorpio napisał(a):
Rane boskie.
Dobra, inaczej.
Co to jest bank w przypadku naszej grupy ?
- Nie jest to osoba
- Nie jest to instytucja
Są to monety bedace wlasnoscia, nie banku, poszczegolnych czlonkow grupy. Bank nie moze nic posiadać. Jak nasz bank moze posiadac monety ?
Kto udzielił kredytu Saitou ?
- Nie bank
- Nie Opiekun
Kredytu udzialila mu grupa limbusowa, każdy z członków grupy przekazał jakiś mały wkładzik w kredyt Saitou.
Komu Saitou ma oddać dług ?
- Nie bankowi
- Nie Opiekunowi
Grupie limbusowej ktora udzieliła mu kredytu na zakup.
Kto powinien otrzymać monety ktore oddał Saitou ?
- Nie bank
- Nie Opiekun
Grupa ludzi ktora udzieliła kredytu Saitou.
Jak powinno się rozliczyć zwrot monet przez Saitou ?
- Napewno nie poprzez zwiekszenie ilosci monet ktore posiada bank, ponieważ bank nie moze posidać monet, nie jest członkiem grupy Limbusowej.
- Napewno nie poprzez zwiekszenie ilosci monet jakie posiada Opiekun czy Stokrotka o 4.
Monety przekazan przez Saitou powinny być podzielone równo pomiedzy tych ktorzy udzielili mu kredytu, czyli 4 monety przez 11 osob.
Kazda osoba poza Saitou powinna otrzymac 1/11 z 4 monet, ponieważ Saitou zwrócił dług ktory zaciągnoł u kazej z osób biorocych udział w limbusie ( aby byc w zgodzie z prawda, raczej u osob ktore byla w tym czasie na plusie ale wymaglo by to naprawde wyzszej arytmetyki )
Ja pierdole... Przy tak prostej sprawie tworzyc takie zakrecone teksty.
Dlug powstal dlatego, ze Sai wzial 75 monet na boxera. Zeby nie bylo tego dlugo przyjmujemy ze Sai na boxera wzial 71 monet i 4 zwrocil do banku.
Wbrew temu co myslisz bank istnieje. Bank nie jest wprawdzie osoba, ani budynkiem, ani instytucja.
, ale istnieje. Te monety ktore mam w moghouse to nie sa moje monety, nie sa to tez twoje monety Sto. To sa nasze monety i te nasze wspolne monety nazywamy bankiem.