Zoltan napisał(a):
Qraczek napisał(a):
Ogolnie przypomina to dyskusje ludzi, ktorzy raz w zyciu oberwali od najlepszego maga na serwerze i nagle uwazaja ze konieczny jest nerf calej klasy ....
Czyli powod dokladnie taki sam jak z nerfem Enrage. Naucz sie - tak ta gra dziala. Im ktos wiecej whine'uje, tym wieksza szansa, ze Blizzard go poslucha.
PS.
http://img53.imageshack.us/img53/3250/nerf9ei.jpg (losowy mag z mojego serwera, bardzo daleki od najlepszego). Sam zebralem od niego _hit_ (nie crit) za 2.2k a i to dlatego, ze jak stoje w novie to sie przelaczam w def stance, gdybym stal w zerku jak 90% idiotow to byloby pod 3k.
Powiem tak - zamiast pokazywac mi wycinek z combat loga, pokaz mi calego screena - jakie ma buffy itd. itd. itd.
Tak sie sklada ze gram magiem i nie bardzo wiem co musialbym miec na sobie zeby trafic (NIE KRITNAC ZA 2,2k). I jak ktos ma zamiar napisac l2p to od razu deliktanie prosze sie odpieprzyc - po prostu jestem zainteresowany
Sam mam w sumie niezly sprzet (ok 370 + dmg) a zalozywszy, ze przebudowalbym sie na AP, dolozyl ZHC i TOEPA to po odpaleniu wszystkiego trafie mniej wiecej za 1,5k ... Ale 2,2 ? Curse of elements, Flask of Supreme Power, Wizard Oil , co dalej ?
r_ADM napisał(a):
Cytuj:
Tak naprawde mag raz na jakis czas, przy odrobinie szczescia potrafi 2shotowac prawie wszystko co sie rusza.
Tyle ze to samo "prawie wszystko co sie rusza" moze "przy odrobine szczescia" 2 shotowac maga.
Wiec w czym problem - co tu do cholery nie jest zbalansowane ?
dokladnie o to chodzi. dodac mozna tylko fakt, ze mag 'masz szanse' 2shotowac raz na 3 minuty.
A inni moga 2shotowac tak czesto jak pozwala im na to crit chance - to w ktorym miejscu mag jest nie zbalansowany ?