Qraczek napisał(a):
Jako "ostatni sprawiedliwy" ktory dopiero co zalogowal sie chcialem zauwazyc dwie rzeczy.
Cytuj:
a) jakos nie zarejestrowalem zeby ktos tu szczegolnie whinowal. Szkoda stackowania trinketow i tyle. Czy co umieli zabic grajac magiem, beda to umieli nadal. Jak sam napisalem, a ktos podkreslil, zamiast tych "gwarantowanych" (pierdolenie , jak pisalem wczesniej) frostboltow po 3k+ , beda tak samo "gwarantowane" (pierdolenie znowu) frostbolty po 2,7k. Zamiast legendarnych fireballi i pyroblastow za 4k+, beda qwa legendarne fireballe po 3,65k+. Jakas zasadnicza roznica ? NIE
patrz posty r_adm
Cytuj:
b) Fabianku zycze Ci , zeby blizz za 2 miesiace zabral Ci czary leczace i formy, a na stronie napisal
Druid:
Able to pick up flowers
Able to trade at AH.
omg to by bylo zajebistem, dzieki za zyczenia (to nei byla ironia)
Wtedy wszyscy druidzi by byli zmuszeni do rerolla i by sie zwolnilo 6 slotow w rajd grupie na rzecz innych klas i bym sie tam wmeldowal moim rogue ktory jest na lv41
Cytuj:
Nie chodzi moj drogi o to, co napisali zeby dostosowac sie do rzeczywistosci. Chodzi o to, ze wiekszosc graczy, ktora zdecydowala sie na granie magiem, decydowala sie na "najlepszego" lub "jednego z najlepszych" (nie pamietam sformulowania) damage dealerow w grze.
a mi obiecali:
- ze w kocie bede mogl robic dps, wiesz teraz znow mam 44reso i mimo bwl/zg/4d feral itemow moj dps ledwo przekracza 100.
- ze w misku bede tankiem, nie wyobrazam sobie drooda tankujacego vaela
- ze bede w oomkin form bede caster dmg dealer niestety nie dorastam magom/lockom do piet (mam +350dmg na boostach)
- w 1.10 priest bedzie robil long cast healer wiec jako healer tez zostane wyparty
I co mam plakac? A po co lepiej sie dostosowac
Cytuj:
A niestety magowi trudno przebic sie na gorke dmgu w highendowych instancjach (nie licze momentow AOE, bez ktorych raid by sobie nie poradzil, ale to jednostkowe przypadki). Patrzac na to w ten sposob magowie moga czuc sie oszukani (choc z drugiej strony sprobuj zrobic jakis highendowy instance bez magow (no moze z wyjatkiem Onyxii)).
hmm wlaczylem ego metera ostatnio w AQ40 od wejscia do huhuran i wiesz kto zajol miejsca od 1 do 5 -> magowie. Wiec WTF?
Cytuj:
I do kurwy nedzy troche wiecej szacunku do magow. Gdyby nie oni to kase ktora farmujesz w BWLu (zauwaz, ze nie napisalem nic o nefie) wydawalbys na wode u handlarza w Ironforge.
alez ja bardzo cenie magow wlasnie za ta wode bo to prawda