r_ADM napisał(a):
przyklad. walka z flamegorem, ktos rzucil na tanka bop (haha, posmiejscie sie gdzie indziej
), bylem drugi na aggro liscie i boss mnie zteleportowal do siebie i zabil w ciagiu pol sekundy.
rotfl (sry ale nie moglem sie powstrzymac) to ciesz sie ze na flamegorze a nie na firemawie bo byscie wipneli a tak tylko ty zginoles.
Tu zawinil paladyn a nie przezywalnosc maga i blizzard.
Cytuj:
Z doswiadczenia wiem, ze inne klasy w podobnej sytuacji (np przeaggrowanie na broodlordzie) maja duzo wieksze szanse na przzycie.
Hunter i rogue zrobia fd/vanish, lock ze swoimi 6k hp pozyje na tyle dlugo, zeby healerzy zdolni byli zareagowac. warrior po porstu potankuje przez chwile.
w przypadku teleportu i instant kill w 0,5 sec to przezyje tylko warrior i moze ale to moze warlock. A jak przeagrujesz na lootlordzie to twoim zasranym obowiazkiem jest odprowadzenie bossa do tanka i g... lidera powinno to obchodzic ze miales na to 0,5sec.
Cytuj:
i na przyklad to jest powodem whinu magow.
afaik macie talent na obnizenie aggro z arcane spelli
a odnosnie tego Bop'a to zawinil paladyn i nie ma co gdybac bo przyznasz ze to anormalna sytuacja. a swoja droga dlaczego byles 2gi na aggro liscie a nie offtank
[chyba ze nie korzystacie z offtanka]
Schirru napisał(a):
Musze nauczyc sie grac bo chce robic najwiekszy singel dps???
lol naucz sie korzystac z atutow swojej klasy (aoe) i naucz sie zyc z wadami.
Cytuj:
Wiec jesli ubieram sie na dmg kupuje eliksiry, enchanty, oli i flski zeby robic DD, staram sie nie agorowac a mimo to byc miec wysoki dps, prosic warlockow o CoE, to twoim zdaniem zle???
rotfl zdecyeduj sie czy piszesz o pvp czy o pve, bo co post to zmiana. A co do twojego stroju i podnoszenia dmg to ofc ze dobrze tyle ze im wiecej masz +dmg tym bardziej musisz umiec zarzadzac aggro i tu sie klania L2P jesli przeagrowywujesz tanka.
A skoro mowisz o PVE to zamiast ToEP uzyj MQG gwarantuje wiekszy wzrost dmg i stackuje sie z ZHC
Cytuj:
Ty to masz jakies dziwne doswiadczenia z magami w twojej guildii skoro oni tylko robia wode, portale i AoE. Najlepiej podziel sie z nimi swoimi pomyslami na mag bo widac ze bardzo duzo o nich wiesz.
rotfl a skad ty mozesz wiedziec jakie ja mam doswiadczenia z magami u mnie w gildii. Oni nie placza na dmg, odnosnie tego nerfa to na guild forum poplakali tylko tyle ze szkoda im dkp na ToEP bo teraz juz sie nie przyda.
Qraczek napisał(a):
Cytuj:
patrz posty r_adm
No i ? Jedna osoba. Jedna. Inni pisze, ze szkoda, ale sobie poradza. Jeszcze nie powod, zeby jechac rowno po wszystkich magach.
poczytaj forum magow na wow-europe
Cytuj:
Ad 1. Przespecuj sie na feral. Bedziesz robil dmg. Mam porownanie dwoch postaci. Rogue i druid na 40 lvlu. Tempo mordowania maja podobne, a opener druida jest MOCNIEJSZY niz opener rogue'a. Robie zajebisty dmg jak na pieprzony 40 lvl. Nie spodziewam sie ze to jeszcze dlugo sie utrzyma, ale nie jest zle.
przerespecowalem sie zeby potestowac na 11/33/7 i z przykroscia stwierdzam ze z w end gearze drood w cat form nie umywa sie do ble/green boya combat rogue z krolem w rece
Cytuj:
Ad 2. To sprobuj. Zartuje oczywiscie. Gdzies na forum jest filmik jak druidzi robia Onyxie. Ktos ja tankuje, tak ? Mozesz ? - Mozesz ! A to ze sa tacy co robia to lepiej to oddzielna rzecz. Nikt ci nie mowil ze bedziesz BEST TANK.
nie udawaj, sam wiesz jak wyglada walka z vaelem
Cytuj:
Ad 3. Popatrz na itemki +dmg ktore milion razy linkowales w roznych miejscach na tym forum. To cloth , wyobraz sobie ze mozesz je nosic. Teraz spojrz na leather +dmg z AQ. Mozesz ? Mozesz.
no to ci napisalem ile mam mysle ze wystarczajaco zeby deptac magom/lockom po pietach niestety odstawalem calkiem sporo
Cytuj:
Ad 4. I nagle pojawi sie pierdyliard nowych priestow, tak ? Gowno prawda. Heale beda potrzebne i tyle, a priesci na drzewach nie rosna. Wyparty nie zostaniesz, nie boj sie.
hehe nie nie pojawi sie ale moga zostac zrekrutowani z innych gildii (chodz nie sadze aby to sie zdarzylo w mojej ale znam jedna gildie ktora z pewnoscia to zrobi)
Cytuj:
Zreszta powiedz mi czy spodziewales sie ze
- w kocie bedziesz best dmg dealer w rajdzie ?
- w misku bedziesz best tank ?
- w oomkinie bedziesz znowu best dmg dealer ?
- bedziesz healowal lepiej od priestow ?
Zeby tak sadzic musialbys byc nienormalny. Mozesz wszystko, ale troche gorzej od wyspecjalizowanych klas. To Ci obiecywal blizz i to masz.
hehehe a co wy chcecie uber single target to co ja nie moge?
Cytuj:
Cytuj:
hmm wlaczylem ego metera ostatnio w AQ40 od wejscia do huhuran i wiesz kto zajol miejsca od 1 do 5 -> magowie. Wiec WTF?
Sure. Znaczy ni mniej ni wiecej ze sie inni opieprzali.[/quote]
tip: tunel miedzy sartura a skorpionem robi duza roznice
Cytuj:
Aha - i jeszcze jedno - poprawiasz czasem Astaxa a samemu ci "zajol" wyszlo .. Wstyd
bywa, 1 blad na kilka postow to troche roznica niz kilka bledow w jednym zdaniu a czasem wyrazie.
Cytuj:
Cytuj:
alez ja bardzo cenie magow wlasnie za ta wode bo to prawda
No i masz szczescie ...
ale bardziej cenie lockow ktorzy maja imp ale nie do konca (1320hp) HS bo wtedy mam przy sobie 3 HSy rotfl