Duszek napisał(a):
...mowisz o rezygnowaniu przez nas z limbusa - a czy ty dla CC eventu zrezygnujesz z wypadu #149 na triggery w RB?
nie mówię o rezygnowaniu tylko o lekkim przesunięciu +/- minut/godzin/dni (wiem -> panika
)
ale masz rację jeśli chodzi o triggery
nie pojawienie się/uzyskanie 0 punktów za triggery w RB oznacza tyle że nie ma możliwości uzyskania jakichkolwiek itemków godowych z run'a a być może i nawet punktów za god'y, takie są rulsey żeby zachęcić ludzi do pojawienia się na triggerach, na których nie byłem od 2 tygodni (z różnych względów, np. wolałem iść się zdrzemnąć na 3h niż iść na triggery
)
moim marzeniem jest tylko i wyłącznie jeden itemek ze sky, na który mam już uzbieraną ilość punktów w RB, ale nie wiem czy jutro o 20.00 będę mógł go bidować o ile będziemy walczyć z genbu
ten itemek w CC moglibyśmy zdobyć dla mnie od momentu jak mogę go założyć czyli od sierpnia 2005 roku mnóstwo razy, ale jak wiadomo CC nie poświęca się dla swoich ludzi tylko robi to dla innych zakładając inne perełki w imię własnego fun'u lub pomocy amerykanom,chińczykom, arabom itd., datego ja też to robię bo tak zostałem nauczony
a że czasem mnie widzicie w CC to może oznaczać tylko tyle że ...
"Ja nie ide na ten run, nie wpisywałem się na liste."
cały fun polega na tym żeby nie wpisywać się i przyjść, nawet jak się nie załapie do składu, to się nazywa poświęcenie i bezinteresowność
/tell ingame - to najgorsze co wymyśliło SE wg mnie, po to dajemy sygnały na forum od dni/tygodni/lat żeby nie
ZASKAKIWAĆ ludzi w grze, gdzie będzie się od nich
wymagać/prosić/błagać/oczekiwać poświecenia, "straconego" expa, godzin, po to ludzie mają sobie zorganizowac czas w realu i grze żeby /tell służył dla nich tylko dla <Congratulations!> a nie do rzeczy na które nie będą przygotowani
ale z drugiej strony masz rację, najbardziej powinno zależeć ludziom którzy chcą skończyć ZM, ale oni mają głowy nafaszerowane propagandą niemożności CC i doskonale wiedzą że sami to sobie mogą ptaszka zabić w Sky