ale amm polewke z was .. ciekawe ile z was korzysta z pelni legalnego oprgramowania
jesli wszyscy to chwala wam, ale podejrzewam ze wiekszosc krzykaczy i filozofow stad jedzie na pirackiej windzie
zartow nie dosc .. dalej macie filozofie - zjeb innego nie daj mu zarobic .. stare jak swiat i ciagle smieszne
fakty :
-byla sprawa w sadzie, odrzucona, czy tam wygrana przez mela
-chlopaki z mg jada na trialu - ktory nie ma ogranicznika na freeshardy i nie jest nigdzie zabroniony jego download z oficjalnej stronki - to juz problem oficjeli
- za cala gre na MG nie musisz placic ani zlotowki (co w wasze zalosnie male mozdzki nie chce wchodzic, wy po prostu jedziecie na pewniaku ze 90 % graczy placi bajonskie sumy) prawda taka ze gra tam gro ludzi ktorych ledwo stac na net ... albo nienawidza kliamciarskich serwerow
jesli ktos cos zabuli to naprawde swieto ;]
-mel nie kradnie- wykorzystuje luke prawna ... jak to robia prawie wszyscy adwokaci (zupelnie legalnie)
-za abonament zaplaciliscie (obojetnie na jaka gre) o niebo wiecej niz ja kiedykolwiek za gre na mg
PP(kto tu naprawde placi za gre rotfl)
jest jeszcze pare .. niemam glowy do tego ... czemu bronie mg ? bo jest fajny ? nie.. kiedys byl fajny (kupa wolnosci, mozna bylo powiedziec kurwa bez obawy ze zjawi sie jakis palant w tunice i cie zjailuje) teraz tam jest rygor i restrykcje .. kulturka kuzwa ... ciagle niewiem po co
mam po prostu zajebista polewke z ludzi tryskajacych zolacia ;]
i centralnie nic nie mozecie zrobic .. wszystko jest zgodne z prawem (ktore jak wiemy jest dosc liche) mozecie bluzgac, mazac gownem ekran i iptem lizac go w tym topicu ... mg bedzie istnial ....
a ja sie bede smial do rozpuku
edit : fajne forum, bede czesciej odwiedzal .. tak sie dawno nie usmialem z nadzianych leszczy placacych co miesiac
)) moze cos zarobie