jax napisał(a):
ale amm polewke z was .. ciekawe ile z was korzysta z pelni legalnego oprgramowania
jesli wszyscy to chwala wam, ale podejrzewam ze wiekszosc krzykaczy i filozofow stad jedzie na pirackiej windzie
Zieeef. Bylo walkowane nie raz. Pozatym to koronny argument kazdego frisardowca. Bylo, bylo, bylo... Zero inwencji.
jax napisał(a):
edit : fajne forum, bede czesciej odwiedzal .. tak sie dawno nie usmialem z nadzianych leszczy placacych co miesiac
)) moze cos zarobie
To w koncu jestesmy banda nadzianych leszczy, czy tez nierobami co tylko wsciekaja sie ze jeden uciekl z szeregu szarakow?
Rozdwojenie jazni czy siak?
Edit:
BTW za 1,2k ktore ktos tu powolywal, jako wydane na ten caly Moongate to ja moge sobie na legalu grac na oficjalnym serwerze dokladnie 20 miesiecy. I mam pewnosc ze nikt mi nie skasuje postaci bo tak, GM jak sie do mnie odzywa to mowi "w czym moge sluzyc?", moge sobie whinowac na oficjalnym forum i nikt mi za to nie da bana i mam pewnosc ze nagle nie pojawi sie znajomek GMa ktory dostanie god mode "bo tak"...
Wiec kto tu jest frajerem? Nie trzeba wysokiego IQ zeby odpowiedziec sobie na to pytanie.