TobiAlex napisał(a):
Troche offtop wyjdzie
Wiesz, jak ktoś robi rangie, to musi szybko wygrywać, aby zdobyć dużo honoru: szybka wygrana, następne wsg itd. Generalnie bazuje się na bonusach za flagi i wygraną a nie za zabijanie. Wkur.... jest właśnie to, że ludzie z itemami bwl (a teraz nawet aq) grają przeciwko ludziom, którzy mają wszystko z rangi, nie dość, że sprzęt z bwl jest łatwiej zdobyć to jeszcze jest on lepszy niż ten za range 14 (przynajmniej sety, nie wiem jak broń). A jak zależy Ci na randze i masz jeszcze rl to nie możesz sobie pozwolić na rajdy do bwl i robi się z tego błędne koło
blizz chyba zapomniał o rankowiczach
Ale ostatnio rozmawiałem z GMem i ma się coś zmienić w patchu 1.11 zarówno z itemami z rangi jaki i bwl kontra ludzie farmujący range
problem polega na tym, ze moja gildia nie farmuje bwl
, w sumie to ledwo co farmujemy mc (a i to od niedawna, dzieki sojuszowi jaki mamy na deathwingu, zwie sie HPR), a potrafilismy wrzucic takim farmerom waszego pokroju (rangi 10+ + farmione mc i czesciowo BWL vs nasze w wiekszosci blue itemki)
wlasnie tacy farmerzy totalnie niszcza zabawe na bg, i jeszcze dodatkowo nie grzesza skilem w 90% przypadkow
stad tez jak wchodzimy na bg grupka to cieszymy sie jak farmerom wydluzymy zabawe z 10 minut do 40, bo nam to wsio rawno, a oni sa duzo w plecki
(szczegolnie jak przegraja)
poza tym przegrana z taka nieznana gildia jak moja osmiesza przewspaniale a-teamy, ktorych ego jest z reguly tak wyrabiscie wielkie ze az sie wierzyc nie chce