Xanth napisał(a):
Silnik graficzny byl zmieniony zaraz po wejsciu JTL. Plynniejsza grafika, ladniejsze postacie, blyszczace zbroje, nawet cienie pod fontami.
X.
O tym mówiłem...
Criss napisał(a):
Pewnie Kass mial na mysli te wszystkie niepotrzebne i kolorowe efekty swietlne ktore dodano po CU i pozniej by gra byla bardziej atrakcyjna dla nastoletniego odbiorcy
Też....
Enhu napisał(a):
to chyba nie do końca silnik graficzny, tylko upiększenie już istniejącego, nie ?
Jak zwał tak zwał....wymaganie powiększyło...przynajmniej w takim rozumieniu, że dawne medium stało się light, a hight było nową jakością...
embe napisał(a):
Mimo ze jestem juz dosc stary jak na gry to wole gapic sie godzinami na cos ladnego, a kanciate szare pixel nie zachecaja
Im dłużej grasz to działa to w odwrotnym kierunku...Ja osobiście zbyt wiele razy oglądałem przełomy w jakości grafiki, aby w jakikolwiek sposób robiło to na mnie wrażenie...Jest dla mnie oczywistym iż grafa będzie coraz bardziej realistyczna...pamiętam jak kiedyś Alone in the Dark było fenomenem a teraz to smiech jak porównać z czymś z przed dwóch lat... Czasem wolę wrócić do starego tytułu i się bawić masę czasu (MASTER OF MAGIC, FF7, BG, FALLOUT itp.)...niż odpalić jakąś nowosć i grać 10 minut po czym wyjebać grę z HDD (np. N4S:MW, FEAR itd.)...U mnie jest identycznie z grami jak z innymi rzeczami (np. samochody)... wolę mieć starego klasyka z duszą, niż nowa, wypasioną tandetę...