Bardzo ciezko zebrac komplet bodow gold++ (czyli agapite, verite i valorite). Zeby nagroda byla dobra powinien to byc komplet plytowy, niekoniecznie exceptional, chociaz zawsze to lepiej. Potrzebujesz 7 bodow. LBOD np na 20 setow plyty danego koloru + 6 na oddzielne czesci (helm, gorget, tunic, sleeves, gloves, leggins). Wszystkie musza byc tej samej klasy. Potem Cie jeszcze czeka pojedynek z generatorem nagrod.
Kiedys to liczylem ale szansa, ze dostaniesz ten bod o ktorym myslisz jest mniej wiecej 1 do 2000. Biorac pod uwage, ze mozesz brac body co 6 godzin i tylko GM (albo bliski GMa) smith ma jakakolwiek szanse na trafienie dobrego boda, to nie wroze Ci szybkiego zlozenia.
Ja uzbieralem mniej wiecej 250-300 kolorowych bodow (w tym doslownie 1 valoritowy). Wszystkich bodow jakie zrobilem bylo 2500+ (a wydaje mi sie ze ponad 3000) i zlozylem (bez wymian) dull copper ringmail LBOD. W nagrode dostalem studded mining gloves *strzal w glowe*. Dlatego warto zbierac tylko 4 ostatnie kolory i to sety cale, zadnych tarcz.
www.uo.reset.net.pl<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Coval dnia 2002-02-21 18:24 ]</font>