[to nie planuj
najszybszy pet ma 1.2 speed
co do broni to 2h lepsza bo dual wield ma 30% wieksza szanse na missa WG niz 2h
] no coz ,jesli wg ciebie najszybszy to 1,2 to wprowadzasz kolege w bład,najszybszy jest Broken Tooth i ma 1 ,0 attack speed ,jest to rare mob w badlands i nie jest dodany przez blizza niedawno lecz jest o zawsze ,ja mam go juz pol roku,ma 37lvl i ciezko go trafic bo jest rozchwytywany ,z nowych jest tez jeden nietoperz bodajrze z Zul Gurub. Co do broni ,jesli ktos idzie w agi i crity wg mnie lepsze sa jednoreczne gdyż mozna dodac 2 razy enchant + 15agi ,popularne sa toporki Dawn Edge, daja po +1% do crit i enchanty razem 30 agi. Sa tez inne sprzety juz cieższe do zdobycia ,.
A co do talento ,no coz ,to zalezy co sie gra ,ja do 60 lvl mialem w Marksman i beast i uwazalem to za najlepsze ale gdy zaczelo sie chodzenie do MC okazalo sie ze jest lipa wiec polecam wtedy zmiane na marksman i survival, przynajmniej na moim serwie nie uzywa sie petow w tych instancjach od MC w gore wiec szkoda marnowac punktow ,dodam ze w survivalu mozna uzyskac 15 % do całego agi ,co z setami z MC moze dac nawet do 500 agi z buffami,talenty jednak trzeba dobrac do stylu gry i potrzeb wiec ciezko cos sugerowac ,bron mozna zmieniac wiec mozna miec i jednoreczne i 2h w ekwipunku ,talenty to juz gorsza sprawa ,jestem jednak zadowolony z marksman i survival po 60 lvl.