Bodziu napisał(a):
Simi - ja ci powiem szczerze, ze zrobiles sie okropna zrzeda, nie wiem ale wszystko ci nie pasuje, generalnie dziwi mnie to bo jestes na pewno młodszy ode mnie a wczoraj na dynamisie narzekales jak cholera
nie jestem zrzeda (a jeśli już można mnie tak nazwać to tylko dlatego że jak widzę
setny-tysięczny-milionowy RAZ rzeczy które nie powinny być w ogóle widoczne w
endgame a szczególnie popełniane przez rutyniarzy i ludzi z lvl 75 od X miesięcy/lat to przepraszam wszystkich i proponuję dalsze kształcenie i podnoszenie swoich skilli nie tylko tych które można opisać liczbami) tylko wypisuje swoje marzenia które chciałbym żeby były zrealizowane w celu poprawienia GŁUPICH i dziecinnych zachowań ludzi w środowisku
HARDCORE który większość uznaje za wspaniały fun i zabawę dzięki czemu odpowiedzialność za cokolwiek co się robi mogą przerzucić na plan który ma być ukryty dla większości obserwatorów
zgadzam się z wszystkimi Twoimi punktami '-'
wczoraj
napisałem przed pierwszym pullem na /p żeby wszyscy blmowie assistowali Zozmie, ten się oburzył i napisał czemu on, ja napisałem bo ktoś musi zginąć, a ktoś inny to czemu nie mogę to być ja i koniec dyskusji na ten temat był, a mój wniosek był taki z tego że jak nie widzę woli to nie będę naciskać bo jeszcze zranię niewinne serce i będę mieć na sumieniu kogoś kto przyszedł się tylko zabawić
5 blmów to potęga na Xarcu której nigdy do tej pory nie mieliśmy, ale 5 rozsynchronizowanych blmów to może być zagrożenie dla całego wypadu
jak już coś mi nie pasuje to ZAWSZE to że mając możliwości, power, ludzi nie potrafimy
MIESIĄCAMI tego wykorzystać czy to na dynamisie, czy na eventach, czy w CC lub RB
nie robiąc porządnie ciekawych-trudnych rzeczy
rr to większy problem jeszcze bo wczoraj dawałem R1 np. Oraichu który oczywiście sobie leżał jeszcze z 10 minut za każdym razem
nie zależy mi zbyt bardzo na tym żeby ktoś sobie pomyślał że mógłbym być tarurzeźnikiem ale ja bym był za tym (o ile to w ogóle byłoby możliwe) żeby każdy kto dostał Raise i nie wstaje w ciągu 5 minut został kicknięty z party a za drugim razem kicknięty z LSa, ludzie którzy przychodzą sobie na dynamis i nie mogą wytrzymać 1-2-3h bez AFK które się ciągną niekontrolowanie przez nich samych nie rokuja dla DPLSa większych sukcesów typu nawet WYGRANIA dynamisu nie wspominając o WYCZYSZCZENIU do ostatniego mobka któregokolwiek, nikt na to nic nie poradzi że mnóstwo ludzi czerpie fun nawet z głupich i bezsensownych wipów, wg mnie to myślenie powinno się zmieniać jeśli chcemy kiedyś zobaczyć w DP DL
już jest mała poprawa bo kiedyś jak dropnał af dla SAM z Xarca a reszta wyglądała tak jak wczoraj to uznano wypad jak wielki sukces (w sumie tylko ja 'niby narzekałem na 'jakość' naszego stylu działań') a wczoraj/dzisiaj zaczęły pojawiać się w końcu
pierwsze wnioski
to że akurat tyle piszę świadczy tylko o tym że dużo jest/mam do napisania, jak ludzie wolą milczeć to prawdopodobnie znaczy że pasuje im konserwa przeterminowana, samochód zardzewiały, dziurawy balon, rękawice na zimę w których mają -10 stopni itd. z tym można też żyć, tylko co to za życie ?
dzięki za afa, na szczęście to jest bardziej 'common' drop na xarcu i mnóstwo blmów będzie go mieć prędzej czy później, jeszcze do mnie nie dotarło że ta czapka jest w moim plecaku/na głowie, poprzednia po prawie 10 miesiącach leżenia na głowie ledwo dała się oderwać i wymaga dobrej pralni a potem jakiegoś futerału
trochę głupio mi ją było lotować bo jestem od jakiegoś czasu w stanie superrównowagi pomiędzy zakończeniem gry w finala a większym zaangażowaniem się, co należy rozumieć że w każdej chwili może się zdarzyć jedno lub drugie
Bodziu nie sądzę żebym był młodszy od Ciebie