Slayerek napisał(a):
DL obrywa z BlizzagaIII za 1288 a z ThundagaIII ponad 1500 (ThunderIV z MB za ponad 1600)
ten Blm co kręcił film robi większy dmg DL niż ja mobkom EP typu pajączek
(jak nie mamy resistów)
Oni maja wymeritowane te elementy wiec dmg jest wiekszy no i resisty tym samym na ten element mniejsze
Rhaegal napisał(a):
Bodziu, zaczynasz mówić jak ja.
hehe, po prostu stwierdzam fakty, w tej grze jak i innych mmorpgach aby osiagnac w wiekszej grupie sukces to trzeba spelnic takie warunki:
1. musi byc leader co kieruje walka
2. znana musi byc strategia (50% sukcesu)
3. kazdy musi znac swoje miejsce (10% oraz optymalizacja czasu)
4. kazdy ma sie sluchac leadera (30% sukcesu)
5. zgranie we wszystkim co daje dodatkowy bonus dmg (w naszym przypadku SC i MB)
a ode mnie to: zero dyskusji podczas walk na LS chacie, tam powinny byc tylko informacje dotyczace sytuacji a nie gadki o dupie maryny. Jest to kanal przeznaczony przede wszystkim dla Leadera oraz informacji besposrednich zwiazanych z walka typu: SC, statusy czy kolejnosc stunow, uzycia 2hr etc. wszelkiego rodzaju potrzebne informacje.
W innym przypadku ja naprawde nie widze szans dojscia do samego DLa a co dopiero samej walki z nim LOL
IMHO tylko w taki zorganizowany sposob mozna wykorzystac efektywnie czas, ktorego naprawde nie ma zbyt duzo, reszta to tylko uzupelnienie brakow kadrowych