Shadhun_ napisał(a):
Ja pierdziele. Stado whinerów z tych nowych użytkowników. Kiedyś człowiek nie płakał tylko zaciskał zęby i farmował. Jest to i tak o niebo łatwiejsze niż zdobucie setu za range czy z MC.
ta prawda pamietam takie runy 5men przed nerfem gdzie nikt sie nie odwazyl pullowac po za warkiem i pala.
Cytuj:
Inna sprawa ze przy ~ 100 runach do ubrs ani razu nie udalo mi sie wyciagnac naramiennikow dla shamiego
.
63 runy na ubrs wh chest never dropped, 50+ (przestalem liczyc po 50ciu) do scholo czapka WH never dropped, ostatniomi gacie z barona dropnely ilosc runow podobna. Kiedys wypadna i tka ich juz teraz nie potrzebuje a seta 0,5 i tak zrobie
Vorten napisał(a):
Strat można spokojnie bez wysiłku zrobić w 3 osoby (pewnie można i w dwie, ale tutaj to już mocny sprzęt jest potrzebny), imo im mniej osób w instancji tym lepiej ^^. I jest to raczej kwestia zgrania, crowd control itp niż gearu.
w dwie przy obecnym sprzecie (wyj. thunderfurry + dis.. disc (shield z eng) ale to raczej teoria) nie zrobisz tip: warek na baronie, mag na addach, healer do leczenia. Ale w 4 osoby bez maga i warriora zrobisz.
Wrocilem wlasnie z gildiowego+friends stratu (mielismy isc tylko do scarlet po orby dla mnie ale jakis alt chcial isc na barona po cape to zrobilismy cale) w 10 osob i musze stwierdzic ta instancja naprawda musi miec obnizona ilosc osob do 5ciu. MT pullnol 7 abomow przed baronem (tylko 7 bo reszty nie zauwazyl) i nikt nie zginol.
edit: wlasnie obejrzalem female NE w t0,5 -> musze miec ten chest bede gildie meczyl o ubrs runy