Buffchef napisał(a):
Czasem czytając wypowiedzi graczy alliance widzę, że horde'a powinna mieć odpowiednika palladynów tylko bez plate'a, bąbelków, buffów (najlepszych w grze) itd... czyli b. mierny dps w PvP i co najwyzej średnie buffy/heale w PvE.
od keidy paladyn ma najlepsze bufy w grze? sadzilem caly czas ze najlepszym buffem w grze jest Motw lol
porownanie buffowania shamana do paladyna: 1 shamana rzuca 4 buffy na party (totemy), 1 paladyn rzuca 1 buffa na caly rajd. 20 v 5 dla shamana
w 5men party: buffy szamana rzadza 4 buffy na kazdego party membersa vs 1 buff paladyna 20 v 20
w 20men rajd: jest na rowni 4 buffy na kazdego party membersa to w sumie 20 buffow, 1 pala buffuje 1 blessem caly rajd wiec tez 20
w 40men rajd: buffy paladyna rzadza 1 buff na caly rajd vs 4 buffy na kazdego party membersa to 40 vs 20
odpuscie sobie komentarze w stylu a na co healerowi totem +agi, bo po stronie aly jest BoM ktory nie w p.. ni w oko healerowi.
Cytuj:
ps. wg mnie nie ma odpowiednika shamana podobnie jak nie ma odpowiednika palladyna - to tak na wypadek flame'u ^^
co do shaman vs pala: na low level gra shamanem jest duzo ciekawsza niz gra palem. Paladyna zdolalem wylewelowac do lv4 (lol) dalej juz nie mialem sily grac tym null dps, Shamana mam na 8smym i z kazdym lwevelem chce mi sie grac tym toonem coraz bardziej
BiGi napisał(a):
to nie jest smieszne - od kiedy wyrwalem rank 11 Healing Touch z AQ20 gine w bwl/AQ40 2x wiecej
juz mnie nie dziwi jak death talon z 5ma sunderami rzuca sie na mnie wywijajac tym swoim badylem... dodam ze zawsze mam salvation
ja siedze cicho i sie nie chcwale ze nie mam booka do HT i Reju
w celu unikniecia w/w problemu