gloom napisał(a):
Czy ktos by mogl dac jakis build dla hunter PvE
5/duzo/malo
5 w beastmastera w Imp Aspect of the Hawk (czy jak sie to nazywa ... fajnie jak procnie - zdecydowanie przyspiesza atak)
Duzo w marksmana (ja mam 44, ale niektorzy sadza ze jestem nienormalny)
Malo w survival (troche w ktoregos "slaying")
To tak na szybko bez dostepu do Thotta, wow-europe itd.
Deshroom napisał(a):
Dhoro napisał(a):
Pytanko odnsśnie setow, wth is tier 1, tier 2? Rozumiem co to sety, wiem ze sa greeny, blue, epicki (fiolety) itemy itd. itp? Ale co to sa tiery, juz ktorys raz sie spotykam i nie bardzo "kaman" o co chodzi
. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, ze na razie mam dluzsza abstynencje od wow'a (maturka), a ze do gildi tez nie mam czasu nalezec to nie mam kogos spytac
.
tier0 to w UBRS strat i schlo wypada, tier1 w MC i onyxi, tier 2 to BWL i Ragnaros w MC
tier0.5 to upgradowany questami tier0
chyba nic nie pokreciłem
Minimalnie
Tier 0 - Strat, Scholo, UBRS & LBRS - przedmioty niebieskie - setbonusy badziewne - 3 czesci BOE (w patchu 1.10), reszta BoP, niektore czesci (chest, spodnie, beret) spadaja dla wszystkich klas z tych samych bossow - odpowiednio endboss UBRS, Strat Undead i Scholo. Reszta rozpieprzona
Tier 0,5 - to be introduced - powstaja przez questy - upgrade'y Tieru 0
Tier 1 - Czesc bossow w Molten Core - Luci, Magma, Gehennas, Garr (czapki), Geddon, Shazzrah, Sulfuron, Golemagg (chesty) - 2 czesci BOE (pasek i wristy), reszta BoP
Tier 2 - Endboss Molten COre (spodnie), Onyxia (czapki), reszta w BWLu - wszystkie czesci BoP