cambel napisał(a):
Demandread napisał(a):
Cytuj:
Cambel, jakiego moda uzywasz, ze widzisz stuff przeciwnika i ile servow zaliczyles, ze wiesz kto czego nosi wiecej, lol ? W czasie walki im sprawdzasz ( zakladam, ze slyszales o zmianie trinketow, lol ) ?
"z tego co zauwazylem to ostatnimi czasy
nie nosza ze soba tego trinkietu"
myszko naucz sie interpretowac slowa , jezeli to znaczy dla ciebie granie na pirackich serwerach czy uzwanie jakiegos moda zeby sprawdzic co ma przeciwnik na sobie to naprawde przykro mi za ciebie , obserwuj to co dzieje sie w grze i wyciagaj wnioski
Zadna myszka nie jestem i nie sugeruje, ze grasz na piratach - chce tylko wiedziec z jakiego moda korzystasz do pogladania w czasie walki sprzetu przeciwnika, ktory ma na sobie + jaki ma w plecaku, ze jestes tak zajebiscie zorientowany co kto nosi. Zadnych wnioskow nie wyciagam.
cambel napisał(a):
Demandread napisał(a):
Cytuj:
Nie wiem z jakimi lolami grywasz, ale teamy, z ktorymi ja sie mierzylem mialy zawsze 2 priestow dwarfow, ktorzy wardowali wojow i magow, wiec zanim zaczniesz pisac, ze ktos pisze glupoty, spojrz na siebie.
a ty ciagle swoje , porownujesz rase ( gdzie okolo 50 % to gracze undead ) do clasy ( gdzie dwarf priest to ... no ile 1 - 2 % )
myslisz ze dwarf priestsci biegaja (world pvp , bgs , pug czy zorganizowana grupe) i spamuja fear ward na kazdego co chwile ?
LOL
Co Ty pier***lisz, stary ? Z dupy sobie bierzesz te liczby czy skad ? Pierwszy wiekszy i bardziej znany na tym forum server EU - BL - najwiecej priestow po stronie ally to dwarfy ( 38% ). Jak na super obeznaznego to cos slabe masz info. Nie pisalem o outdoor pvp ani o pugach, pisalem o preset teamach, bo tylko w takich kategoriach pojmuje jakiekolwiek PvP w tej grze. I nie, nie mysle, ze dwarf priesci biegaja i spamuja ward - ja to wiem, bo to widzialem - i nie, nie spamuja na kazdego, tylko jak napisalem, na magow i wojow + FC.
Bardzo Cie prosze, nie zabieraj glosu na tematy, o ktorych, jak widac, nie masz zielonego pojecia.
Peace