Witam!
Gralem w WoWa we wszystkie bety, a potem przez całe wakacje 2005 na BL PvP. Wiadomo kupe Polakow, tylko ze jak ja zaczalem grac to wiekszosc juz miala 60 lvl. Bylem w polskiej gildii po stronie hordy. Wszystko ok ponad 100 osob, atmosfera calkiem fajna ale wszystko sam robilem bo reszta byla zajeta wypadami do MC. Zawsze sie musialem prosic kogos kogo spotkalem zeby mi pomogl bo nie chcialem zajmowac czasu 60-levelowcom. Dobra a teraz do rzeczy.
W czerwcu jak juz bede po maturze chce wrocic do WoWa z kilkoma znajomymi. Chcialem sie was spytac jaki serv byscie mi polecili. Moze ktorys z tych nowych co maja powstac w kwietniu. Preferowal bym server mlody, ale zeby znowu nie bylo na nim tylko 500 kont
Po prostu nie chce zeby znowu dookola mnie lataly same 60. Zastanawiam sie tez czy wybrac, PvP czy PvPRP. POwiem szczerze, ze nie kreci mnie latanie co 3 dni do MC czy BWL. Jasne od czasu do czasu.. zeby zdobyc itemki. Ale chcialbym tez jakies bitwy pomiedzy ally i horda miedzy gildiami. Nie chce serva zeby na kanale ciagle lecialo "ku.., lol, zajeb..." ale tez nie chce: "jestem krasnoludem kowalem, kupie sztabke.." , raczej tak po srodku. Zeby sie dalo wyczuc klimat ale bez skrajnosci. Teraz mam zamiar grac ze znajomymi wiec mam nadzieje, ze bede mialwieksza frajde niz ostatnio.
Wiem, ze mam za duze wymagania
Ale jak gracie juz ponad rok napewno macie jakies zdanie i rozeznanie o serverach. Prosze o rade! Co wybrac?? Jaki serv?? Dzieki i pozdrawiam.