W/g mnie set za ranke jest najlepszy na pewno jesli chodzi o wyglad. Orc/Tauren warrior z ranka >10 miazdzy. Super jest tez Paladin dwarf, sam mam takiego na 10 rance, wyglada swietnie(nawiasem mowiac zrobilem ten char ze wzgledu na to jak wyglada w tym secie
). Staty sa porownywalne do tych z setow pve, chociaz nacisk jest polozony na zwiekszenie wytrzymalosci i ilosci zadawanych obrazen.
Ceny tych setow stanowczo sa bezkonkurencyjne - 1 czesc kosztuje ~3.5g.
Co do szybkosci zdobywania rank, to wszystko zalezy od tego w jak dobrym premade sie gra i na ktorych BG. Ja gram w najlepszym premade na serverze Chromaggus jesli chodzi o AB i stanowczo musze powiedziec ze ten BG jest najlepszy jesli komus zalezy na jak najwiekszej ilosci honoru. Wygrywamy tam 99.9% gier, z czego >80% w 5-7 minut. W ten sposob mozna zdobyc niezle ilosci honoru( jak np wspomniany przez Desh'a Antiex(z "mojego" premade) - 861k tydzien temu-standing 1 oczywiscie
Mozliwe jest wyciagniecie >1mln honoru jesli jest to tydzien AB. Na WSG nie da sie w zaden sposob tego dokonac, gdyz gra trwa tam conajmniej 7minut, a czesto ma sie do czynienia z idiotami co robia turtle w mianie i gra trwa~40min.