Nestor napisał(a):
NO ALE OCZYWISCIE kazdy chce miec full netherwind i bloodfang a nie jakies smieci, czym im tu wogole oczy zamydlaja, oni placa za gre, i chca miec najlepszy szizl bo poprostu im sie nalezy i tyle! Co to ma byc, ktos gra po 5h dziennie, ja gram 30 minut, placimy tyle samo to nalezy sie nam to samo.. etc etc etc.
Pozostalo mi zyczyc Ci aby kolejny tier zostal dodany do Molten Core przy czym pierwszym krokiem - czytaj upgradem kawalka z tier1 bedzie zabicie ragnarosa w ciagu godziny. Milej zabawy, have fun, etc.
Po za tym w przypadku tzw casuali nie chodzi tylko o ludzi ktorzy graja po 30 minut dziennie bo tacy to jeszcze gnomeregan od premiery mecza. Chodzi o ludzi ktorzy maja jeszcze inne zajecia i nie moga sobie pozwolic na systematycznosc. Moge sie z kumplami skrzyknac dzisiaj na 20, albo w jutro na 23 - potrzeba nas 5-10 zawsze sie jakos dogadamy, a na 40 osobowy raid nie pojde bo zbiorka jest zawsze o 19, bo akturat tego dnia wracam o 23, za to innym razem moge grac caly weekend tylko ze wtedy nie moge isc bo nie jestem raiders-srajders, bo nie bylem bic w srode.
Ale nie kazdy jest w stanie to zrozumiec, bo matka zrec da, dziewczyne od dawna koledzy pocieszaja, wszystko byle zawsze byc zwartym i gotowym (to nie do Ciebie osobiscie Nestor bo to juz nowy akapit
, tak sobie pozwolilem na odrobine zlosliwosci dla no lifow).