matigt napisał(a):
Mam takie małe pytanko. Przeczytałem chyba całe 50 stron tego tematu. I wciąż do końca nie wiem czy balance + res druid(to ten co ma dmg skille?) jest przydatny po nabicu 60 lvl? Gra dochodzi do mnie we wtorek a ja się wciąz waham miedzy druidem a palem. Kim jest ciekawsza gra?
Dobra rada od druida ktory gral ta klasa 14 miesiecy. Jezeli kreci cie w PvE tylko healowanie druidem i rzucanie innervate na priestow to druid jest klasa dla Ciebie. Jezeli jednak chcesz sie pobawic balance druidem gdzie chcesz porobic DMG, czy tez pobiegac misiem czy kotem to zapomnij o tym, bo 99% gildi wymaga abys tylko leczyl, a ok 95 % gildi wymaga abys mial innervate. Oczywiscie mowie tu o endgame instance typu BWL czy AQ 40.
Druid mial byc hybrydowa klasa, dla ktorej niestety nie ma miejsca w 40 osobowych raidach, musi robic za healerbota. Do tego dochodzi innervate - chyba jedyny talent na ktory trzeba dac 31 pkt, a ktory jest wymagany przez prawie wszystkie endgame raiding gildie. Zadnej innej klasy nie zmusza sie tak jak druidow aby rozwijali 31 talentow w danym drzewku, dla jednej glupiej umiejetnosci, ktorej w wiekszosci przypadkow uzywasz na priestach.
ps. moze ktos chce kupic druida po stronie hordy na serwerze Al'Akir ?