MacDwain napisał(a):
O pierścionkach nie mów nic - 25 chyba ZG zrobiłem zanim je dostałem. Każdy rogal i Feral dr00d je chce.
Na bracery weź stamine - pod PvP staminka to zajebista rzecz. Wspomnisz te słowa, jak kolo Cię dojedzie, a Ty będziesz miał 5 combo na evi i braknie Ci jednego ticku energi żeby mu to wsadzić. A troche staminki tu, troche tam i się uzbiera dodatkowe 300. Wiele razy po vanishu sprawdzałem swoje HP i było około 100, więc taki enchant może Ci dupsko uratować. A co do libramów, to pozostaje chyba +8 agi. Jeśli nie chcesz/nie masz czasu ZulGurubować się.
no ja słyszałem że stamina to najważniejsza ale jako że dagger rogue to strasznie płacze za AP.
mniej niż 600 AP to chyba strasznie mało stąd takie pomysły
generalnie to wolałbym żebyś mi powiedził że tyle jest ok to sobie swobodnie nabije dodatkowe HP
libramka poszukam to chyba ... zaraz znajde miałem taki kiedyś
co do ZG .. wiesz ja bym poszedł ale jestem rogal w krap sprzecie wiec musze sie starac a mi sie nie chce - wiesz ile trzeba chodzic zanim tam sobie cos nabije DKP i to mnie przeraża.
mam mase znajomych na serwerze którzy wiedza jak b. jestem pro - czekam az wykluje sie jakas propozycja - bede miał wtedy luzy
(praktycznie każdy kto był ze mną wparty chce mieć mnie we friends
- ale rogali jak mrówków )