RoozTer napisał(a):
Fabię ty mowisz powaznie czy straciles rozumek?
z tym co jest istotne u rogue? jasne, ale jak zaznaczylem pisze to jako osoba patrzaca na rogue z boku (bo moj rogue byl tylko raz w mc)
Qraczek napisał(a):
Odpowiem Ci delikatnie - pieprzysz jak potluczony
fakt jesli nie jestes w FoD (nie wiem czemu ale sadzilem ze jestes czlonkem tej gildii)
Cytuj:
Do zadnej instancji nie chodze piszac wczesniej LFG. Niestety - zbyt wielu random noobow spotkalem i mam traume
Zreszta nie mam zielonego pojecia, co pozwolilo Ci wyciagnac taki wniosek.
to ze napisales ze "gear FTW", ja to odebralem jak ktos ma sprzet to reszta nie ma znaczenia moze byc ninja/lootwhole/sellfish i wogle do dupy byle by mial sprzet.
Cytuj:
Zreszta przypomne Ci jak swojego czasu (tak spokojnie z pol roku temu) znalezlismy sie w jednej grupie do UBRSu, gdzie warek w chu..wym sprzecie postawnowil (uparl sie) tankowac Beasta z 2h mieczem w lapie (tez nawiasem mowiac chu..owym), po czym zlozyl sie po 2-3 gryzach
- get my point ? byl lamusem, ale byl przy tym bardzo friendly ...
omg ty pamietasz takie rzeczy? hmmm ja nie pamietam ale calkiem mozliwe ze tak bylo. N00b friendly faktycznie rownie wqrw... jak zwykly n00b .
Cytuj:
A co do Sanda - rozumiem, ze to tez odpowiedz do Lutusa, bo ja poki co w Fire of Dune nie jestem (chociaz nie ukrywam, ze podziwiam postepy oraz determinacje w dazeniu do okreslonego celu). Jesli odpowiedz byla do mnie to wyglada na to, ze musisz zweryfikowac swoje informacje.
moj blad ze sadzilem ze jestes w FoD
Cytuj:
BTW - l2post - pisanie "malo mnie obchodzi Twoja opinia" raczej nie sluzy komunikacji na forach.
tak jak pisanie ze u rogue liczy sie jak sie syzbko napier... SS/BS bo to aqrat ma znaczenie tylko na poczatku pozniej mozna naciskac co 4/6 sekund
Shadhun_ napisał(a):
Cytuj:
opinia e-bay seller mnie nie interesuje
To nie jest opinia , to fakt.
masz racje to fakt ze jestes e-bay seller
a w celu uscislenia na eu-silvermoon brakuje
nice skilled rogue i warlockow jako takich.