2540 napisał(a):
Cytuj:
lol jak bym mial rank 14 moim lockiem to bez problemu;q co za bzdurne pytanie bosze koles ^^;;
Cytuj:
no i dobrze ci powiedzieli bo pierdolisz od rzeczy i nie mozesz sie przyzwyczaic do stuacji ze lockowie ownuja warriorow jak chca no ;q
chyba sie samo przez sie rozumie , ze nie porownywam bym kolesie w epikach z jakim lockiem , ktory nosi na sobie zielone czy niebieskie smieci . Ten lock byl rank 14 , wiec roznicy w sprzecie nie ma . I tu wkleje tobie to co napisalem zoltanowi .
Kolo pokazuje w filme jak to one shot lub two shots ludzi czy 2v1 , jaki to on skilled lock . Chodzi o to , ze hordziackie locki za bardzo cwaniakuja jacy to sa oni masta itd . Ja chcialem zeby mi pokazal jak walczy ( jaki on to ma skill ) 1v1 z tym warriorem lub jakims undead rogue z epickim sprzetem , tak ze dwie , trzy walki . Powiedz mi czemu nie nagral tego filmu ? Czyzby sie obawial ze nie da rady go zabic lub tego undead rogue i nie chcial osmieszyc UBER SKILLA .
Ja gram alianckim lockiem wiec do niczego nie musze sie przyzyczajac
Cytuj:
reroll horde and l2p ^^
/target 2540
/laugh
oj wiele bys sie musial douczyc oj wiele gdybys zaczal grac po stronie aliantow lockiem
Cytuj:
byli bardziej kumaci od ciebie nie wiem o ktorym buildzie mowa ale zaloznmy.
full demo (soul link build) :Q obrzucasz klatwami walisz dc sb+drain life +shadow burn i gg cos jeszcze ? // przyczym warrior robi tobie gowno bo 30%dmg na peta ...
full destro (obecny build): szarza wrka , seduce ( niech ci bedzie on gra undeadem !!!) , dc ponowny seduce curse of elementals soul fire immolate+conflagrate , seduce sb+immolate+conflagrate+shadow burn ;q
sb mozna zastapic gnomish dead rayem jak ktos posiada ;D
nie wspomne o tym ze lock ma darmowego potka plus jeszcze jeden ktore potrafi uleczyc baaardzo duzo ;q
chodzilo mi o destro .
Kumaty warrrior to warrior , ktory mysli i nosi ze soba : Elixir of Detect Lesser Invisibility , Elixir of Demonslaying , Elixir of Detect Demon , Restorative Potion czy farmi Crystal Restore tubbers , dragons oraz wiele inny rzeczy . Warrior , ktory jest alchemikiem , inzynierem . Mozna wymieniac by jeszcze wiele.
Napewno nie walczyles z kumatym warriorem dla ktorego pvp > pve