up up:
Budowniczym punktów sie nie zdobywa... średnio na serwerze ustalone jest 80 pkt budowy..
up:
To jest gierka SERWERowa (Engine Quake'a 3), czyli ma serwer hostowany przez jakiegoś gracza (lub "specjalnego gracza" - specjalny serwer), Map jest z 6-7 , są i duży i małe...
Średnio na serwerze jest 20 osób (po 10 w każdym teamie - czyli dośc dużo
) ).
To jest oFPP (bo raczej single'a tutaj nie ma - botow tez nie ) - Online First Person Shoter (nie wiem czy w "Shoter" powinno być 2xo czy 2xt ... zostawiam tak jak jest
).
EDIT:
Pare screenów
Mała rzeźnia... ludzie sobie zbudowali baze na wyższym piętrze
, i nieźle jej bronili... ni ruszyc ich tam Tyrantami
(bo oni albo latali albo siedzieli na górze...a tam tylko taka winda jest, którą to właśnie ludzie mogą tylko obsługiwać). Dragonem nie dało sie wejść... bo albo dostałeś ze spamu Lucifera, Chain Gun'a lub Pulse ..albo przy probie wyjscia zostales zablokowany i padales od noobka
.
Nie ma to jak latanie Dretchem na spawn ludzi dla fragów - nie stety, jak sie trafi na więcej niż jednego to najczęściej ten wyskok po fragi = dead dla Ciebie ... tak też możecie sie domysleć co się stało 3 sekundy później
Taki fart z dzisiejszej gry... po pojsciu na patrol w battle suitcie i z pulse riflem... i trafieniu na 2 dragony + 3 dretchy ... udalo mi sie je zabic + powrocic z 1hp
(nie ma to jak granaty ;p )
I tutaj moj frag score z dzisiejszej gry
) (jak coś to AVAGER (Biało czerwony) to ja
) ).