Elfka napisał(a):
Mxii
znam cie lol
bylam z toba w statiku heh
jestes zwyklym "cieniasem jezykowym"
Ruwnie dobrze moglem robic przeklejki strategi i opisuw misji kazdy wie po co byly te tlumaczenia.
Elfka napisał(a):
rozumiem, ze po BaT akcjach gosci stworzywszych Finala lezysz na dupsku
Sorki ale nie kumam co to ma znaczyc ale pewno nie jestem jedynym dla kturego te zdanie jest jakies bezsensowne moze dla ciebie ma jakis glebszy watek.
Elfka napisał(a):
baa nikt nie chce z toba kmpic craba? nikt nie zachwyca sie twoimi osiagnieciami, baa nikt nie zaprasza cie przede wszystkim lol
lol jiz anc jak nie wiesz po co kampilem kraba to niepisz bedzie lepiej. Dla twoich informacji to mam z kim kampic i co kampic. Zreszta to co robie w grze to moja prywatna sprawa. Niby gdzie maja zapraszac jak czegos potrzebuje to organizuje wypad na to szkoda czasu czekac az ktos inny to zrobi.
Elfka napisał(a):
grasz za pomoca programow i windowerow, masz maly wglad w realia Finala i zdechniesz z niecheci, jak ci to padnie
Serio co to ma do rzeczy jiz besensowne czesci watku nie dazacego do niczego sama tez uzywasz windowera i co to ma do tematu jiz kazdy uzywa programuw ulatwiajacych mu zycie aka windower ffasist tylko nie wiem co to ma wspulnego z mojim poprzednim postem.
Elfka napisał(a):
wiesz, ze cie lubie
i dobrze wiesz, ze szczypiesz sie o "monety" DP i ich 3-milionowe przychody - bo nic z siebie nie dales - jak rowniez nie wiele brales
jak mowilam sympatyczny jestes, ale masz dzieciakowate muslenie o wielu rzeczach - to bywa pozytywne, a bywa smieszne i napewno NIE wkurzajace - poprostu sie nudzisz we wlasnym STYLU
Ja nic nie muwie napisalem tylko dlaczego nie chodze i nie bede chodzil z DP na dynamis. To ze zbieraja kase za runy to spox przeciez wiadomo ze organizatorzy maja najwieksza kase zawsze z tego co organizuja. Pozatym organizacja to strata czasu. Dobrze ze teraz jest monopol ludzi z CC na monety lepiej niech dostanie ziomek niz ktos inny. Kazdy chodzi gdzie chce i na jakich zasadach mu odpowiada. Napisalem co chcialem. Xavery napisal najlepiej niepodoba sie to spadaj na bambus. No i ok znalazlem sobie grupe co robi dynamisy w taki sposub co mi najbardziej odpowiada.
PS tak na serio to tylko ostatnia czesc twojego posta tyczy sie tego tematu reszta niw w trabe ni w bombem nie wiem po co byla pisana ale to jakas wieksza czesczc jakies ukladanki kturej zwykli ludzie nie sa w stanie pojac