Kain18 napisał(a):
Rozumiesz pojęcię ułamków ? 3/4 to nie 4/4, czyli ponad 25% tamtejszych przeciwników umiało grać, czyli co czwarty. Jeżeli do tego dodać że walczył z samym daggerem ( było tam minimum 8 playerów ) , czyli zjechał przynajmniej dwóch doświadczonych graczy SAMYM skillem ? No i co teraz "filozofie" ?
Skad ci sie ponad 25% wzielo to nie wiem, ale 1/4 to dokladnie 25% O_o... Wracajac do tej 1/4 to byli ludzie podstawieni, albo moze udawali afk :\ dunno, dla mnie byli po prostu miesem treningowym, bo doswiadczenie to chyba w pisaniu na czacie mieli.
Simo powiedzmy, ze obiektywnie to oceniles, jednak 1 vs 1 kazdy player ze skillem odpowiadajacym rownym tobie z tym ze on gra inna klasa, pojedzie cie bez problemu. Wiem ze to zalozenie czysto teoretyczne, ale dokladnie tak jest...
Co do ultimate skillow, jak warek wlaczy rekle to tez pojedzie i to pol radiu za 1 razem. Chodzi o to zeby nie wyfruwac ze wszystkich CD vs 1 przeciwnik.
Moze pomyslicie ze to przechwalki, ale bylem bardzo dobrym graczem pvp jako rog, tudziez dlatego ze doskonale znalem inne clasy i swoje mozliwosci CD i orientowalem sie w timingach, wychodzeniu z combat itd. Ale playerow takiego typu ktorzy graja roguem znam za cala moja gre dokladnie 8 albo 9... W tej chwili prawie zaden nie gra pvp, bo BGs posysaja, a duele over & over sa nudne:\ .
Wniosek z tego jest taki dla mnie w tej chwili, a nawet juz od dluzeszgo czasu ze: any class wykluczajac po tej stronie rogue skilled > any skilled rog.