Fabianek napisał(a):
@vercin to moze ja bede zamieszczal nowinki o silvermoonie co?
roball o deathwing (sry jesli pomylilem nazwe), ktos tam o burning blade jeszcze ktos inny o Venturo Co. (czy jak mu tam) etc. wkoncu wyjdzie na to ze na mmorpg beda thready dotyczace 240 serwerow europejskich + kilka(nascie) US
No postuj a jako ze nikt ich nie bedzie czytal to znikna po godzinie z pierwszej strony.Do kogo bedziesz kierowal ten post.?
Postujac tutaj cos na temat BL na mmroprg.pl docieram do kilkuset ludzi grajacych na bl bo z kazdej polskiej gildi ktos tu zaglada w przeciwienstwie do realm forum. Na bl jest 10 albo i wiecej polskich gildi po okolo 100 osob kazda a to nie wszyscy polacy tam grajacy przeciez. Ile polskich gildi jst na twoim serwerze? Sam grales na Bl i nie wiesz ilu tam gra polakow? Jak tu sie pojawi jakis ciekawy wazny temat albo ktos znajomy ktos spzredaje konto itp to w grze wiem o tym po kilku minutach
bo prawie kazdy tu zaglada.
Idz na trade board i policz ile jest pfert dotyczacych bl ile innych serwerow.
Deshroom napisał(a):
Vercin napisał(a):
Ta na bl po tej migracji to moze sie okazac iz juz tylko polskie gildie zostana:)Taka smutna prawda ze poprzednio nie tylko lagi ale w alliance tez tzw "kurwa ppl" jak to nas okreslaja wygonili ludzi z bl:) W alliance to prawie wszytkie gildie sa polskie i kurwa ppl rzadza tam. Nic dziwnego ze ludzie uciekaja:D
2 rzeczy.
1. a dlaczego jesteś w excesse ?
2. zalebiste jest "kurwa ppl" to bedzie moje hasło
1. bo zupa byla za slona
2. Na bl kurwami rzucaja wszyscy czy to szwedzi dunczycy finowie:)
W instancjach kaza offtankowac little kurwas albo kill kurwas. Generlanie mozna powiedziec ze zrobilo to slowo miedzynarodowa kariere mimo ze angielksojezyczny serwer to nie wala fuckow tylko jada z kurwami wszyscy!