Logain Darkthorn napisał(a):
No po pierwsze dlatego ze zaden wczesniejszy rzad nie spoufalal sie tak bardzo z RM(...)
A co w tym takiego dziwnego?
To ze prawicowy rzad spoufala sie z katolickim radiem?
A moze to, ze katolickie radio spoufala sie z prawicowym rzadem?
Kazdy poprzedni rzad wyrzucal z stara ekipe z TVP i wrzucal wlasna.
Tylko prosze nie mowic ze w tej materii PO byloby inne
PiS ma problemy z tym, i wykorzystuje RM.
Nigdy nie twierdzilem ze PO zrobi z polski USA gdyby tylko dac im szanse. Jestem albo staram sie byc realista.
Inaczej trzeba byloby wyjechac
zreszta PO nigdy nie obiecywalo kokosow tylko trzezwe podejscie do gospodarki ktore Polsce jest imho bardzo potrzebne.
Nigdy? Mamy chyba krotka pamiec
PO stosuje takie podejscie do gospodarki, jakie jej w danej chwili wygodne.
Wszyscy znaja twoja opinie na ten temat, wiemy ze nie lubisz PO tylko dlatego ze wiekszosc nie lubi PiS, wiec prosze, daruj sobie juz ta dziecinade).
Jesli wiekszosc tak nie lubi PiS, to jakim cudem wygral x2 wybory
Mnie takze denerwuje ze PiS zamierza wejsc w koalicje z SO, tylko trzeba byloby byc naiwny zeby wierzyc ze PiS-owi to odpowiada.
Z tej czy innej przyczyny koalicja POPiS (obecnie) jest nie mozliwa, a jak rzad mialby funkcjonowac bez wiekszosci? tak jak proponuje Donald?
Mozna o Kaczorach powiedziec wiele ale nie to ze sa kretynami.
Ciekawi mnie czemu PO nie zgodzila sie na wybory, przeciez wtedy albo:
1. Wygrywa PO (chociaz, nie jest to takie pewne
) i wkoncu Rokita prawie premier jest premier, "szkoda" tylko ze prawie prezydent nie jest prezydentem, ale ma szanse zostac marszalkiem, dobre i to
2. Wygrywa PO/PiS i zawiazuja koalicje (sciemnajac o nowej sytuacji/ checi naprawy panstwa, a tylko tak mozna etc)
Chociaz z drugiej strony, PO majac w pamieci ostatnie wybory dalo sobie spokoj (nikt przeciez nie lubi po raz trzeci dac d*py)