tczewiak napisał(a):
Dziwię się, że jeszcze ze sobą rozmawiacie. Na miejscu Bodzia poszukałbym sobie ekipy zachodniej (lub wschodniej) i olał polskie community, w którym brak i kultury (Rhaegal) i wspólnego zgrania się.
Nie ma nic lepszego jak mentorski ton kogoś kto nie ma o sprawie rózowego pojęcia o zielonym nie wspominając. Na Twoim miejscu zanim zabierałbym głos starając się napisać coś mądrego najpierw bym się głęboko zastanowił i przemyślał czy mam prawo wpieprzać się "między wódkę a zakąskę" będąc biernym obserwatorem z boku. Nie wiesz co osoby o których wspominasz zrobiły wspólnie, ile się znają, jak się zachowują w sytuacjach mniej stresowych a mimo wszystko tonem mentora oceniasz. Jakbym nie miał kultury o której brak mnie posądzasz to napisałbym "spierdalaj głupi chuju" a tak, napisałem specjalnie dla Ciebie nie mający pojęcia o czym piszesz Tczewiaku pierwsze trzy zdania gdzie wyraziłem moje zdanie na Twój temat w nieco bardziej kulturalny sposób.
Jeśli jednak to nie wystarczy to sugeruję zdjąć perełkę CC jak najszybciej, nikt nie lubi gościa który pojawia się "z dupy" i od razu wszystkich ocenia NIE GRAJĄC Z NIKIM nawet w party przez pół godziny.
Ewentualnie załóż własny linkshell, najlepiej o nazwie "Iknowitall"