jopek napisał(a):
siemka mam takie pytanko
czy ktoś z forumowiczów wie jak skozstać z PayPal ?? chcialbym grac na platnej wersji Globca tylko niewiem jak to zrobic czy ktos juz kozystał z PayPal ?? jest to bezpieczne ??
Vallaha? Tam jest free do 60 lvl. Ja gre polecam, grałem w nią od ferii zimowych po 1 maj
. Radzę poczytać poradnik aikiego
aikimu.prv.pl co prawda jest żadko aktualizowany ale jak się przejrzy forum i strone to można naprawdę zacząć grać. Jeśli można to opisze moją historie w mu może komuś się przyda. No więc tak:
Ferie zimowe, jak wiadomo luz zacząłem grać w gre co prawda widziałem tylko o mojego wujka jak się w to gra itp. byłem kompletnie zielony, nie przeczytałem żadnego poradnika
wiadomo GLOBAL pierwszy konkretnie Maya, doszedłem do 31 lvla i wujek naciągnął mnie na serwer z expem x 200 ostre granie, serwer R.I.P pewnego dnia (miał już więcej niż 2 lata ). Póżniej tekimu priv serw także exp x 50. Teraz Soulmu x 1000 i potem to już zero chęci do gry czyli zacząłem grać na 9999x czyli tydzień temu i tak to się skończyło.
Polecam gre na kilka miesięcy super. Jak chcecie grać na dłuższy dystans to na serwerze prv z expem x 10 lub x 5 albo global.