sry że wracam do tematu ale będę to robić aż zobaczę że ktoś coś zrobi tak żeby wszyscy widzieli lub aż mi się znudzi
dla tych co nie znają sytuacji, bo wbrew temu Dynamis to nie jest tylko sprawa tych ludzi z naszego CCLSa którzy mają dostęp skoro jest on równie istotny w HNMLSach w kontekście czasu (czyli nie przyjście na jakiegoś smoka przeważnie), jak i tch którzy są na niższych levelach ale nas we wtorki nie widzą przekleję ze strony DP:
Dynamis-Windurst
Scheduled to begin 4/25/2006 8 : 00 PM (your time).
Host: Xavery
This is an event for members only.
Your attendance to this event is rated as very important.
Starts in Dynamis: Windurst.
Dynamis Project Signups: Xavery, Galenros, Opiekun, Rhaegal, Suczka, Myrta, Ketiru, Kyuubipl, Mantis, Dexy, Istel, Zjawcia, Shandris, Draconi, Delinquent, Valgaav, Rirague, Ilris, Valega, Sehrahin, Tomala, Herrmann, Maximo, Naif, jtonizuka, Deshter, Cutiepii, Volirion, Bodziu, Zetoriush, Whitecomet, Panoramiiix, Koski, Mystile, Abramelin, Desolation, Stokrotka
(kolejność osób odpowiada kolejności zapisywania się)
Po zapisaniu się Voliriona napisałem w Comment :
Simiurg :
* Canto
* Charlise
* Elaandri
* Fozhar
* Gaav
* Gizmos
* Grudgingwrath
* Jjuk
* Jolinar
* Karwacek
* Maksumos
* Mantis
* Nayzu
* Nomi
* Ozoko
* Palis
* Panoramiiix
* Riathon
* Sansaro
* Taruhealingwind
* Vaxx
what do you need to signup, come and complete dynamis windurst ?
Xavery : Guys! We need more ppl! We need to claer that so we can move to northlands!!!
Mystile : Leave it to the times I am able to come for maintenance to interfere lol. TMNQ wasn't able to run on Sunday as planned, so now ill be able to come with you guys this week. Hopefully I can be an asset to help you new guys get northland access, since we all know Windurst is such a pain ^^
wypisałem osoby które wg tabeli w Excelu nie mają zaliczonego Dynamis-Windurst licząc na to że dadzą jakikolwiek sygnał który możnaby uznać za namiastkę zainteresowania się tematem np.:
- im sorry, ill be there
lub
- im sorry ill broke my DP pearl today
Oczywiście każdy może się domyślać że dynamis się robi w kółko i że może kiedyś się w końcu załapie i że to tylko zabawa i nie ma sensu do niej przywiązywać większej wagi bo skoro inni tego nie robią to czemu ja itd., zapominają oczywiście o 20-30 osobach którym zależy na dynamisie żeby chociaż 1-5 osób było zadowolonych po roku lub kilku latach chodzenia na niego.
Bardzo się należy cieszyć że chociaż Panoramiiix się zapisał przynajmniej.
Nie obchodzi mnie czy ktoś może przyjść czy nie, gdzie ma dynamis, bo niektórzy mogą mieć go w d**** , niektórym się śni Windurst być może po nocach co jakiś czas, niektórzy się wykręcają realem itd.
ale chociaż słowo mogliby napisać w Comment lub na forum.
JAK MOŻNA WYMAGAĆ od ludzi skupienia w największym hardcorze (poza nowymi dynamisami) skoro słowa na stronie DP nie mogą napisać?
ja już nie wymagam tego (=>skupienia)
zależy mi tylko żeby dzisiaj przyszli wszyscy z CC którzy mają 65+ lvl i nie mają zaliczonego Dynamis Windurst i żebyśmy wygrali
reszta niech się martwi bo kolejny Windurst prędko nie będzie zaliczony wiedząć że DP raz na 3 miesiące go zalicza z sukcesem
jak dla mnie to jest szczyt ignorancji żeby na 21 osób które powinny się zainteresować zaliczeniem dzisiaj dynamisu tylko jedna osoba pokazała zaintersowanie, być może reszta już nie jest w DP, lub woli bić króliczki gdzieś w ukryciu ?
mam ogromną nadzieję że ci którzy czekają na dynamisy północne nie oleją ich jak przyjdzie na nie kolej kiedyś, bo to że teraz robimy miasta specjalnie dla ludzi których chcielibyśmy widzieć w glacier i xarcu wcale nie oznacza że przyjdą na nie
czy ktoś z decydentów jest w stanie być na tyle odważnym żeby ruszyć wajchę która spowoduje oczekiwany skutek ?
np.
sry chłopaki :
* Canto
* Charlise
* Elaandri
* Fozhar
* Gaav
* Gizmos
* Grudgingwrath
* Jjuk
* Jolinar
* Karwacek
* Maksumos
* Mantis
* Nayzu
* Nomi
* Ozoko
* Palis
* Riathon
* Sansaro
* Taruhealingwind
* Vaxx
ale macie 2 dni czasu na pokazanie że istniejecie dla DP, inaczej wezwiemy ghosbusterów którzy wiedzą co robić ...............