Witko
Co by nie zakladac nowego tematu podlaczam sie do glupich pytan, pomimo ze moje pytanie nie jest glupie
przynajmniej z mojej perspektywy.
A wiec tak, pomimo ze sporo ludzi mi to odradza, postanowilem ze bede gral w jakiejs tam perspektywie czasu Dragoonem, z 2 (WAR/THF) subami zamiennie zaleznie na co akurat bede mial ochote i czego bardziej bedzie wymagala sytuacja. (choc osobiscie na dzien dzisiejszy bardziej preferuje THF jako sub)
Teraz tak, jak narazie mam 12 lvl THF a wiec nie wiele i to dopiero poczatek moich zmagań z ffxi, al wiaze sie z tym kilka pytan do tych z was ktorzy sa juz mocna doswiadczenie i maja opanowana ekonomie
expowania w FF.
Zeby dojsc do celu czyli 75 DRG/37WARorTHF (tak za sto lat
starałem sie obmyslic jak najleprza droge do osiagniecia tegoz zalozenia i oto co mi wyszlo:
Robie THF do 18 lvl, quest na subjob, zaczynam robic WAR do lvl 15, grajac z THF jako subem, po tym zaczynam lvlowac THF do 30 lvl z subem WAR. Przy 30 lvl robie questa na Dragoona i zaczynam grac DRG/WAR i ciagne DRG do 30, w tym momencie przezucam sie znowu na WAR/THF zeby WAR dociagnac do 30 lvl. Jak mi sie to udaje znowu wracam do DRG/WAR i gram tak az mam DRG60/WAR30. W tym momencie zaczynam lvl THF i WAR do 37 lvl no a potem juz DRG do konca czy to z WAR czy z THF jako subem.
Wiem ze to troche zamieszane, i ze pewnie zbytnio to skomplikowalem nie wspominajac o tym ze nie warto planowac tak dalekow przyszlosc
, ale jesli jakis dobrotliwy doswiadczony gracz to przeczyta i zechce sie podzielic swoimi uwagami to bylbym bardzo dzwieczny
ps. tylko nie piszcie zebym nie bral Dragoona
pozdrawiam serdecznie
Karloss G