Balrog napisał(a):
Po raz kolejny wpierdalasz sie w dyskujse o której nie masz pojęcia...odinstaluj Finala, wracaj do SWG, albo zainstaluje sobie Tribie, bo widać to na Twoim poziomie.
SWG umarło.
Patrząc na poziom twoich nędznych wypowiedzi (nawet nie potrafisz powstrzymać się od wulgaryzmów) to bardziej ty pasujesz do wowa czy tibii...
I sprawa kolejna - pojęcie jak widać mam większe od ciebie - wyobraź sobie, że goole jest dobrym przyjacielem internauty. W momencie gdy windower nie działał teraz przez kilka dni to ludzie nadal używali botów (przy czym zaznaczam, iż nie działały pluginy z wersją 3.2).
Także swoje wypociny o tym, że boty do działania potrzebują windowera wsadź między bajki o babie jadze i pinokiu.
Prince: nie lubię gdy ktoś nie potrafi uszanować cudzego zdania czy decyzji. Wyobraźsobie, że do dzisiaj nie wiedziałem gdzie szukać botów do ff11 (pewnie dlatego, że mnie to nie interesowało). Dzięki balrogowi posiadam już na ten temat stosowną wiedzę - podał na tacy nazwy softu, który potrafi "umilić" życie tym, którzy tego szajsu nie używają.
Dziwnym trafem tak się składa, iż z windowera korzysta spora częśćpopulacji ff11. Gdyby SE wprowadziło w końcu tryb okienkowy to możnaby ten malutki programik odrzucić. Balrog zaścałątę częśćpopulacji nazwał lamkami jakbyś nie zauważył. Nie wciskaj więc mi, iż to ja rozpocząłem kłótnię.