Lothlorien napisał(a):
T. przegiąłeś. Po bitwie z 1 czy 2 osobami wyzywasz cały ls od zer.
ja napisał(a):
Problem jest tylko z "polaczkami". Z tymi, którzy grają w to kilka lat i uważają, że są uber i wspaniali, a inni się nie liczą. Sprowadzę was na ziemię - dla mnie to wy jesteście zerami za brak podejścia do ludzi. Osobiście wolę grać z ludźmi na poziomie.
Cytuj:
Spójrz najpierw na siebie nim ocenisz kogokolwiek.
Mam wiele wad. Nie należy do nich bluzganie każdego kogo popadnie - bez najmniejszego powodu ku temu.
Cytuj:
Waląc takie mowy dajesz jedynie kiepski obraz siebie samego.
"Waląc takie mowy"? Cóż to za język?
Cytuj:
Nie masz jaj.
Pozwól, że kto inny to oceni ok?
Cytuj:
przez kilka słownych potyczek
Opuszczam, bo to ja jestem tu gościem, a nie mam zamiaru się dostosowywać do chamskich zagrywek. Nie chcę więcej już mącić gospodarzom.
Cytuj:
nie wyzywałbys ludzi
A gdzie ja wyzywam?
Cytuj:
zamknąłbyś się
Społeczeństwo zbudowane jest na możliwości prowadzenia dialogu.
Cytuj:
Widac dzieciak jeszcze z Ciebie jeżeli tego nie pojmujesz.
Widać dzieciak jeszcze z Ciebie skoro nie pojmujesz, iż ludziom należy się szacunek.
Cytuj:
Masz słabą psychikę, byle tekst wyprowadza cię z równowagi.
Tak zapewne wiele o mnie wiesz? Ktoś jeszcze chętny do zafundowania mi kolejnej psychoanalizy?
Cytuj:
Jeżeli nie umiesz życ z ludźmi (z wrogami takze) w jakiejś tam zgodzie, to kiepsko widze Twa przyszłość w FFXI.
Ja właśnie potrafię żyć z ludźmi - w przeciwieństwie do co poniektórych zadufanych w sobie.
Cytuj:
Nie raz trafisz na kogoś kto Ci "podpadnie" i co? Bedziesz zmieniał ls co tydzień?
Niech Cię o to głowa nie boli ok?
Cytuj:
1 osoba nie pomoże Ci we wszystkim, to jest gra polegająca na współpracy, a do tego trzeba czasem ugryźć się w język.
Żartujesz? Ja w poprzednich postach pewnie pisałem coś zgoła innego.
Cytuj:
Co nie zmienia faktu, ze Bal też przegiął
Skoro wszyscy sobie pozwalają to co tam jakiś tczewiak...