Krzyku, w CoPie jest istotnie wazne - jakie macie lvl-e
bo dosc czesto zajmuje ten problem (roznicy lvl-i) wiecej czasu niz misje, ktore same w sobie niejako potzrafia byc ciezkie.
oczywiscie juz majac 6 osob na 30+ lvl mozna zrobic Promy i pare innych misji do CaP 50 dociagajac do 60 - niestety dalej zaczynaja sie schody, z roznymi jobami przydatnymi i nie - bo od tego tez zalezy, czy i jak szybko sie konczy okreslona misje.
do Weduktow pewnie na LSie znajdzie sie sporo chetnych, jak i do Sacrarium - z tym raczej sie nie ma problemu (CaP 40/50)
w sumie najglupsze kombinacje, to byl Cap 50-60, tam najwiecej sie wymaga przeroznych cudow z jobami, no i slynne weapony, heh
wspominajac moj CoPowy statik - mielismy mase kombinacji, w trakcie odeszlo 3 osoby (Krzysiek, Ator i Bart), tez 3 osoby - Canto, Maxii, ja - zrobilismy SMN-ow, RDM-ow, by pobic Mithry i Bombke
a Maxii - tak i zostal na zawsze przy RDMie
po CaP 60 zaczely sie w sumie cuda i sie zrobilo nas o wiele wiecej, walk wiecej ale tez ciekawie bylo
Promathia 4/2 - i wzieta dla wszystkich czlonkow rozbudowanego statika w ciagu jakichs 3h, podejscie za pdejsciem
bylismy coraz lepsi
sporo ludzi nam pomagalo
mam same mile wspomnienia, troche ci zazdroszcze przygod
ale coz, co sie zaczyna - to konczy
ja moge do pomocy w Cap 50 (Mithry) ofiarowac SMNra, CaP 60 RDMa (Babka), no i oczywiscie tam, gdzie moga moje joby sie przydac
ale to chyba bedzie za jakis czas...sam wiesz, jak to w Vanadiel bywa
no chyba zaskoczysz i zrobisz to expresowo w 2 tygodnie, czego z reszta zycze