Scorpio napisał(a):
@Kass, ja cie znam, gralem na Elipse, bylem nawet czlonkiem Razors. I pamietam ze mozna bylo liczyc raptem na 2-3 osoby z calej gildi bo reszta raczej szukala prywatnej kozysci. Jestem w tej doskonalej sytulacji że grałem w kilka MMORPG i poznalem paru polakow, choc nie wszyscy maja odwage przenosic swoje imie pomiedzy grami ( w tym ja
)
Wiec porsba, jak cos bede wam radzil czy sprawial wrazenie ze sie wymadrzam poprostu nie czytajcie ok
Scorpio ja wiem, że grałeś z nami w SWG
Choć do dzisiaj nie wiem jako kto
Beila może...
Pozatym w gildii nie było tak źle jak mówisz, ja akurat pamiętam, że każdy każdemu pomagał i w questach i finansowo, były wyjątki, ale się taką osobę szczuło Torelem i się brała do roboty
Potwierdzi to Robert, Jasonos, Torel, Klex, JC', Cameron, Athor, Mefisto i paru innych...Ale nie o to chodzi
Moim zdaniem wcale się nie wymądrzasz a to co mówisz jest prawdą i zgadzam się w 100%, ale dżizas trzeba być też realistą, mogę poświęcić kilka godzin dziennie na levelowanie i zadeklarować to, ale sam wiesz jak jest...Czasem autentycznie nie ma z czego zrobić grupy...a teraz to masakra, bo wszyscy siedzą i męczą nowe joby albo bawią się w nowych zonach...Wczoraj mi zabrakło 114tnl i nie było bata żeby to dobić bo na całym serwerze o 1:30 w nocy było dwóch WHM z czego jeden w grupie a drugi afk...ja akurat czekałem 30 minut, ale ludzie już marudzili po 10 minutach, a potem nastąpiła masowa emigracja z pt.... U mnie nie chodzi o to, że mi się nie chce, albo , że się nie mogę poświęcić dla kogoś, bo sam z autopsji wiesz, że potrafię...ja po prostu myślę realistycznie... Dam radę poświęcić czas na levelowanie, ale nie mogę zagwarantować jak długo mi zajmie osiągnięce 60lvl (pomijam to, że na 50 jest cap i trzeba questa męczyć)...Do tego dochodzą zjawiska nieprzewidywalne...mogę mieć niezapowiedzianych gości, zabraknie prądu, wypadną mi jakieś niespodziewane obowiązki i to wszystko wydłuży... Pozatym chciałbym jeszcze gdzieś między tym mieć czas na bezproduktywną zabawę w FF...bo taka jest najfajniejsza